Emil082 Konu tarihi: 27 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 27 Ekim 2012 Salam Əziz Qardaşlar. Əvvala bayram münasibəti ilə hamınızı səmimi qəlbdən təbrik edirəm. Deməli mənim qarşıma belə bir problem çıxıb. saytda şablonu dəyişirəm hər şey öz yerindədir işləyir. Lakin Comments.tpl -bölməsi çox qarışıqdır. saytda yazılan şərhlər belə düşür. Belə qatma qarışıq düşür yazılan şərhlər səhifədən kənara çıxır. Deməli şablonun təzəsin də yüklədim orda Comments.tpl -nı götürüb tərcümə edib saytdakı şablona qoydum yüklədim yenədə düzəlmədi. Əzlində belə səliqəli olmalıdır. Bunun üçün mən necə edim nə edim? kim bilirsə xahiş edirəm mənə kömək eləsin. Şablonun adı VipSite şablonudur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 hemin o vipsite menim basima oyun acib o deyesen dle 9.5 ucundu. Senin dle versiyan necedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 v.8.3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 kicik de olsam meslehet: o sablonu sil hele 9.4-de problem olur onda qalmis 8.x Burda tanner adli istifadeci var o bunu gorse belke de komek ede biler amma inanmiram duzele. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Qaqaw indi axtardim tezden 8.3 ucun tapdim / http://ns1.tutweb.net/dle/dle_shab/250-rip-shablona-sajta-vipsitews-dlya-dle.htm l Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Lap yaxsi. Yoxla yene nese olsa yazarsan burda bacariqli qardaslar coxdu umidvaram komek ederler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Alinmadi.... Burda kim bacarir temiz yigmagi modullar zadlar her seyi. Pulla da olsa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 saytivin adin mene de Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Men Basa Dusmurem.Bu Vipsite temasi Dle 9.0 ucun var,ozude problemsiz.Men bu tema ile nece ay islemisem hec bir problem cixmayib.Indi ya dle 9.4 yada 9.2 ucun olmalidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Dedin mende dle 8.3-du hemin dle eger qalibsa kompyuterinde imenni heminki upload ele ftp-de birbasa ustunden hecneyi silme bir install.php faylindan basqa hamisin upload ele. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 sayt king.az-dir kim bacarirsa her seyi modullar zad burda desin sexsi icmarisla etrafli danisaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 ola bilsin ya sablonda yadaki qurdugun dlede sef var. 8.3 ucun basqa sablon yukle problemsiz isletde. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Salamlar.. V8.3 isledirsen ve Vipsitenin Commentsi islemir cox sade bir yolla ozun duzelde bilersen V8.3 Default temadan engine.css CSS at bundan sonra Default temadan oz temana comments.tpl at sade bir comment sahesi olacaq sonra {author} {date} {awards} {group-icon} və başqa kodları yaz..Engine.css uyğunlaşdır.. Əgərt dediklərimi düz etmisənsə hazırdı işləyəcək düz etməsəndəki. V8.3 uyğun temanı tap yüklə) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.