Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Ekim 2012 Salamlar men S40 modellerinde azerice gormuwem.Indi ise oz telefonuma yazmaq istiyirem amma hecbir saytda kod veya nese tapa bilmedim.Turkcede tapa bilmedim.Bilenler varsa zehmet olmasa komed ede biler.Men N73-de Nemesis ile edirdim.S40da bilmedim Bilenler komek etse yaxwi oalrdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Eger Telefon ozu azerbaycan dili paketin destekleyirse yukleye bilersen onuda ancaq prosivka ile.Yox Eger telefon azerbaycan dilik desteklemirse yani telefonun ozunde azerbaycan dili yoxdusa hec cure Azerbaycan dilin yaza bilmersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 hm Prowivka ile nece yazmaq olur C2-03 e ?. Mende ustunde gelmiyib az dili.amma xalam oglunda ustunde az dili olub.diyir format etdim sora az-dili nese ozu ozune silinib.Adi bir format edende.Yeniki indi men buna az dili yaza bilecem ya yox.? .Product Cod tapa bilmedim men bilen varsa yazsin.Yada Turk dilinin kodududa olar. C2-03 ucun. Rm-702 di . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Men bilen Format ile Dil Siline Bilmez. Buyur Prosivka C2-03 De azerbaycan dili yoxdu.Netde axtardim prosivkalardada azerbaycan dili yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 axellis-internete qoyulmuyubda.Amma necese ustunde olur teze alanda. Turk dili yoxduda ex .Veya Azerbaycan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 C2-03 azerbaycan dilin desteklemir.Eger Desteklese Nete Qoyulan butun prosivkalarda Olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 hm .Qaqawim hecde sen diyen kimi deyil.Meselen men N73 de prowifkada Ne rus nede turk dili yox idi.Amma Product Code ile Turk dilini yazdim.Elece rus ve s.. ustunde olmayan dilleride yazmaq olur.C2-03 ucun Turkce kod tapa bilmedim.Yoxdusa caniniz sag olsun.amma tapanlar kodu yazsa bura ela olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 əgər proşivkada gəlirsə demək netdə də var. bir şey varki proşivkada 6-10 dil gəlir, məsələn rusiya bazarı üçün olan telefonlarda türk dili olmur, eləcə də avropa üçün olanlarda rus dili ollmur. yəniki dillər proşivkada bölgəyə uyğun yerləşdirilir. azərbaycan dili məncə rus bölgəsinə aiddi. əgər tel alınanda onda azərbaycan dili olubsa demək netdə də mütləq var. sənin tel nə rəngdədi? yaz, axtarım görüm tapa bilsəm qoyaram bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 Bəli üstündə gəlibsə deməli var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 Men netde prosivkalara baxdim.rus ingilis zad var amma ne turk dili olan nedeki azerbaycan dili olan prosivka tapdim.burdan bele neticeye geldimki yeqin telefon desteklemir.eger Siz Az veya turk dilli prosivkani tapmisizsa bir eziyyet linkin qoyun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 hm mende cox axtarmiwam kod zad tapa bilmemiwem.Amma Xalam oglunun telinin ustunde Az-dili gelib.Ve bircox c2-03 de gelir az dili.Amma onu nece yazirlar bilmedim.Qaqaw mende Qara rengdedi tel.Eziyyet cekenlerin hamisina cox TWk.ola bilsin nete hele qoyulmayib.Caniviz sag olsun duwunmeyiniz bele kifayetdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 bax Azəri dili var. 059H280: RM-702 EUROASIA_AZ_BUFF_LATIN_AZ 059D3S1: RM-702 EUROASIA_AZ_CHROME_LATIN_AZ 059D451: RM-702 EUROASIA_AZ_GOLDEN_LATIN_AZ 059H255: RM-702 EUROASIA_AZ_GRAPHITE_LATIN_AZ 059H268: RM-702 EUROASIA_AZ_LILAC_LATIN_AZ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 axellis, smartfonlarda AZ dili olmur, amma türk dili olur. məsələn mən e6 bir də n8-ə türk dili olan proşivka yazmışam. Amma s40 platformasında olan telefonlarçün az dili olur. səhv etmirəmsə bunu Azərbaycan neft Şirkəti nokiaya sifariş vermişdi. Tel dili elə bir şeydir ki, bir dəfə tərcümə olunsa bəsdi, yəni ki o platformada nə qədər tel varsa, o dili onun hamısına uyunlaşdırmaq olar. təbiki biz yox, nokia. İndi c2-03 üçün qoyacam yoxlayarsan əvvəlcə proqramı burdan yüklə, rardakıların hamısını bir yerə çıxar, sonra şəkildə göstərdiyim kimi et http://www.share.az/ajtyx3rytufz/NaviFirm+_1.7.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 seven_birisi qaqaw mende telefon Nokia 5800 Symbian 9.4 platformasidi hal-hazirda telimde C6 yamasidi ona men yamani deyiwmeden silmeden her hansisa bir programla turk dilini nece elave ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 fiko_89, telefonlarçün dil paketi olmur. Yeniki dillər proşivkanın içində olur, proşivka dəyişmədən yeni dil əlavə etmək olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 seven_birisi bes hansisa bir yamadan dili goturub oz iwletdiyim yamaya elave etsem onda nece alinmaz? Mence alinmalidi ama nece etmek olar onu.. onu bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 fiko_89, proşivkadakı dil bir fayldan ibarət deyil. onu dəyişmək çox çətindi, gərək professional olasan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 seven_birisi men internetde baxiram bunu deyesen Nokia FirmWare Editor prosuyla edirler duz deyirsen biraz qelizdi ama mence oyrenmek olar orda elede cetin biwey yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 sən c6 yamasını yüklədiyin linki ver ya da upload elə link ver, mən yoxlayım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 seven_birisi qaqaw bir problem varda men yuklediyim yamaya ozum bir cox deyiwiklikler elemiwem ama goturduyum yama allnokia saytindandi belede sayta upload etmek istiyirem ama yama mende indi papka icersindedi RM-356 icindede core, rofs2 fayllar bele ozun bunu bacarirsansa bir qisaca video hazirlasaydin ozum eliyerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 fiko, rofs2 faylını upload elə bircə, görüm alınır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 seven_birisi ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 gözləyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 seven_birisi bagiwla qaqa biraz gec oldu internet zeifiydi oncun RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Ismet Cavablandirdigin ucun Tesekkurler.bezi s40 lar azerbaycan dili destekleyir.amma sen deyen kimi gerek telefon rengi product codu hamsi eyni ola Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.