Jump to content
Forum Windows-az.com

Nokia S40 modellerine Azerice yazmaq


Nihad Əhədzadə

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

hm Prowivka ile nece yazmaq olur C2-03 e ?. Mende ustunde gelmiyib az dili.amma xalam oglunda ustunde az dili olub.diyir format etdim sora az-dili nese ozu ozune silinib.Adi bir format edende.Yeniki indi men buna az dili yaza bilecem ya yox.? .Product Cod tapa bilmedim men bilen varsa yazsin.Yada Turk dilinin kodududa olar. C2-03 ucun. Rm-702 di .

Link to comment
Share on other sites

əgər proşivkada gəlirsə demək netdə də var. bir şey varki proşivkada 6-10 dil gəlir, məsələn rusiya bazarı üçün olan telefonlarda türk dili olmur, eləcə də avropa üçün olanlarda rus dili ollmur. yəniki dillər proşivkada bölgəyə uyğun yerləşdirilir. azərbaycan dili məncə rus bölgəsinə aiddi. əgər tel alınanda onda azərbaycan dili olubsa demək netdə də mütləq var.

 

sənin tel nə rəngdədi? yaz, axtarım görüm tapa bilsəm qoyaram bura

Link to comment
Share on other sites

hm mende cox axtarmiwam kod zad tapa bilmemiwem.Amma Xalam oglunun telinin ustunde Az-dili gelib.Ve bircox c2-03 de gelir az dili.Amma onu nece yazirlar bilmedim.Qaqaw mende Qara rengdedi tel.Eziyyet cekenlerin hamisina cox TWk.ola bilsin nete hele qoyulmayib.Caniviz sag olsun duwunmeyiniz bele kifayetdi wink winked

Link to comment
Share on other sites

axellis, smartfonlarda AZ dili olmur, amma türk dili olur. məsələn mən e6 bir də n8-ə türk dili olan proşivka yazmışam. Amma s40 platformasında olan telefonlarçün az dili olur. səhv etmirəmsə bunu Azərbaycan neft Şirkəti nokiaya sifariş vermişdi. Tel dili elə bir şeydir ki, bir dəfə tərcümə olunsa bəsdi, yəni ki o platformada nə qədər tel varsa, o dili onun hamısına uyunlaşdırmaq olar. təbiki biz yox, nokia.

 

İndi c2-03 üçün qoyacam yoxlayarsan

 

 

 

əvvəlcə proqramı burdan yüklə, rardakıların hamısını bir yerə çıxar, sonra şəkildə göstərdiyim kimi et http://www.share.az/ajtyx3rytufz/NaviFirm+_1.7.rar.html

 

3d111b730371.png

 

a75b532fb0ef.png

 

9c0185502469.png
Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...