MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 axellis, dəyməz sən sağ ol. dil fayllar bircə qwerty klaviatura olanlarda prablem yaradır, qalanlarında demək olar ki, fərq etmiir fiko, upload edirəm indi. yükləyib yoxlayarsan, onu deyimki məsuliyyət tamaminlə sənə aiddi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 seven_birisi ok ama nece elediyinide deyerdinde mene izahli olaraq yada videoynan wekilnen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 upload olsun, yoxla gör alınır. hər ehtimala qarşı hər şeyini ehtiyatla ki, məlumat itkisi olmasın. Bu gün bəlkə də vaxt edə bilmədim, Allah qoysa sabah imkan edib video çəkərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Mende Gozluyurem haa.Maraqli bir sey olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 seven_birisi Ok onsuzda men hemiwe telefonu ya formatlayanda yada teze yama yazdigda lazimli fayllari otururem komp-re... yaxwi qaqa onda sabah senden dediyin videonu gozleyecem indiden tewekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 seven_birisi- qaqawim cox twk.Yoxluyuram indi.INWALLAH yaxwi alinar.Axwam cavabi dyeecem Qaqaw.Birde sen dedilerivi etdim.Sora neyniyim o qaldi ))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 seven_birisi qaqa gozluyurem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 mayak18-Qaqaw, N73 u nemesisle qowurdum gotururdu.Ammaki c2-03 goturmur nese.Men bawq hansi programla product kodu yaza bilerem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 arapesk_rap, hansını yüklədin? yüklədiklərini burdakı kimi yaz telefona http://www.windows-az.com/forum/topic_5179 (2-ci addımdakını eləmə) fiko, dünən net olmadı. İnşAllah bu gün qoyacam http://www.share.az/rr9bj2q48ulx/RM-356_60...d.rofs2.7z.html Silence, alınmasa gülmə ha Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Yox A Qardas ne Gulmek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 seven_birisi qaqaw bu http://www.share.az/rr9bj2q48ulx/RM-356_60...d.rofs2.7z.html men vediyim rofs faylidi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 fiko , onun editlənmişidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 seven_birisi ama bunun tutumu azdi axi mendeki rofs fayli 108 mb idi ama senin qoydugun rofs faylin tutumu 67 mb-di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 seven_birisi-qaqaw.indi geldim.Hm men dunen sen o wekildeki gosterdiklerivi etdim.Indi onlari neyniycem o qaldi ))).Hm gozle verdiyiin linkede baxim hm seven_birisi-Sennin gosterdiklerivi etdim.Fayillar yuklendi o ffayillari neyniyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 arabesk_rap, phoenix-lə yazasan gərək telefona. şəxsidə team ver göstərim, belə görürəm ki, çətin olacaq sənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Gonderdim.Buyur daxil ola bilersen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 seven_birisi turk dili yazilib qaqa iwledi ellerine sagliq ela olub ama telefona baxiram bunu turk dile cevirende smart2go bele bir program peyda olur acmagda istedikde acilmir bu ne ucunduki bele silmek olar bunu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 fiko, sən sağ ol. Alınmasına sevindim. sil getsin yeqin nese yamada qarşıqılıq olub ) Silence, gülmə haaa )) 2 qardaşın ikisində də alındı, misyon kompleted Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 seven_birisi qaqam daxil oluram duzenle bolmesine ordanda programin ustune gelirem ama orda silmek yazisi yoxduki silem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Vallah onu yalan deyərəm, yəqinki yamaya daxil ediblər, o da düz işləmir deyə silinmir. at bir papkaya qalsın orda əlivə dolaşmasın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 seven_birisi brat bildim bunu men rus diline cevirdim gordumki hemen dediyim program naviqasiya ucun Karti bele bir program vare onun yerine gelir hemin program ama acilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Seven_birisi- Qaqaw menim iwim Ugurlu alindi )).Darisi alinmayanlarin bawina )).Neyse twk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 1 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2012 arabesk_rap, dəyməz, sən sağ ol )) fiko_89, Buyur video. 720p et ki, başa düşülsün video, birdəki qwerty klaviatura olan telefonlarda prablem yaradır belə dil əlavə etmək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2012 seven_birisi, cox sagol qaqam qaqa bide on soruwum sen bu gosterdiyin videoda yamada her hansisa bir dili yamadan silmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.