Həsən İldırımov Konu tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Kasım 2012 salam mende 1-2 saytdan basqa hec bir yere girmir men ne ede bilerem indiden tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Brauzerden ola biler + netin sureti cox zeifdi netivin sureti ancaq sen dediyin 1-2 sayti aca bilir qalanlarina suret gelmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 aydin yaz. suret ola ola acmir yoxsa nece? bele acmirsa netin sureti zeifdi catdirmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 qaqa suret var amma acmir inanmirsan bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Gulesci hansi brauzer isledirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Opera 12.02 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Bu problemi mən də bir vaxtlar yaşamışam. Ağıla gələn bütün versiyaları sınaqdan keçirdim. Hətta sistemi geri çəkməyi də yoxladım. Alınmadı. Sistemdə nəsə problem olur, ona görə də sürət yaxşı olduğu halda belə cəmi 5-10 dəqiqə saytlara girə bilirsən. Kompüterin çox işlədiyini fikirləşib kompüteri söndürüb müəyyən müddətdən sonra yandıranda da bu problem aradan qalxmır. Bir sözlə, bu problemin yeganə yolunu format etməkdə gördüm və format etdim. Problem də həll olundu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 qaqa mən farmat etdim amma yenə düzəlmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mende bu saat hemen problemi yawayiram ne ediremse duzelde bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Hm mnim aglima 1 usul daha gelir.Amma deqiq deye bilmerem duzelecek ya yox.harddiski sifirlamaq.Format zamani ister istemez nese qalir.Sifirlayanda ise herwey silinir.Size bir program ve video derslik verecem.Amma video derslikde hem telesik cekdim hemde problemler yawayirdim yaxwi alinmiyib ).amma bawa duwessiz . Program budu. .Amma harddiskivizde problem varsa bu programdan sora tam tersine problemler yawaya bilersiz.Eyer harddiskiviz yaxwidisa problemsizdirse.Bunla sifirlayandan sora zavoddan cixma kimi bom bow .Hemde temiz sifirlayacaq.Menim bildiyim bu qeder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 qaqa deyesen bu gun provayderlerde problem var cünki Simmerdə bu problemnən üz üzə olar bilər qaqa mən bilən hard diskin internetin sürətinə dəli yoxdu qaqa dərslik üçün də sağ ol bir də söz deyim mənim artıq Hardiskimin 40-ına hazırlaşıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Sen pu pronu yukle,internet booster-i ise sal... Gor ferq olacaq? Yukle: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 gulesci999-qaqaw ozun didinki internet yaxwidi.Bu problem sinif yoldawimdada olub. 2-3 saytdan bawqa hecneye gire bilmirdi.Tebiki bu problem formatdan 2-3 ay sora meydana cixirdi onda.Ne edirdikse duzelmirdi.Format edirdik duzelirdi ve her formatdan sora bu problem daha tez olurdu.Axirinci defe 1 ay kecenden sora oldu.Mende harddiskini bunla sifirladim.Indi ise uje 5-6 aydi iwdiyir.Hecbir problemide yoxdu .Bu qeder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 nebilim qaqa sən cani Harddisk zad yanar sən canı oturmuşuq qoy oturaq yerimizdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 ok ne dedimki.sadece bir usul verdim.Amma adi qaydada format et D diskinide et.Belke virus var ona gore girmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 qaqa esetnən axtarış verdim heç nə yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Hard diski silmek sifirlamaq kimi seylerin Nete dexli yoxdu 1)Modemi Reset at.Yeniden Ustanofka Et 2)Provayderde Problem Ola Biler 3)Dns Ayarlarinda Problem ola Biler. Men sene en sade ve asand yolu deyim.Modemi resetle Ve Yeniden Yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Silence-Nete bilirem dexlisi yoxdu.Amma virusdan ve s. den olada biler.Bayaqda dedim.Sinif yoldawimdada formatdan bir muddetden sora bele olurdu.Tezden format edirdin duzelirdi.Birdeki Esetin tapa bilmediyi viruslarda var.Her antivirus her birusu tapa bilmir. Silence-Qaqawimin didiyini ele bax nolur ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 qaqa əlli dəfə reset vermişəm xeyri yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Aha.Reset Ise yaramir.Format ise yaramir.Demeli Problem 1)Modemdedi 2)Provayderdedi 3)Kabellerdedi Aglima Bundan basqa Fikir gelmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 nə bilim məncə provayderdəndi çünki modemnən ola bilməz kabelləri təzə dəyişdirmişəm geriyə ancaq bir problem qalir provaeyder birdəki deyillər internetin 20% in komputer götürür o düzdü? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 bu arada mendede olur hetda windows-az dan basqa sayt acilmir ve oz ozune duzelir gulesci pinqin zordu yaxsisi 16 di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 nebilim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 O sohbet sefdi.amma provayderine Muraciet et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 inşallah sabah açılsın görək nə edirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.