•SaiD• Konu tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Kasım 2012 Salam sayt əhli men 1 aydirki 1 sablon duzeldirem ve sonundayam sizlerden bir xaishim olcaq Photoshopdan anlayan qardaslar xaishim varr bu sekileri fotoshopda editlemek lazimdir men ozum cehd etdim alinmadi baerbad gune dusdu sizlerden xox xaish edirem mene komek edesinizi sekiller bunlardi 1.png 2.png 3.png 4.png 5.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Qaqaw Bu Temani Mende Bir Ara Iwletmiwdim Amma Yalniz Bunu Etmiwdim Sene de Verim fast.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 tesekurler 1 getdi galdi 4 du 4dunede koek olsa sayti acacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Mende bulari bir vaxtlar tercume etmek istemisdim alinmirdi eseblesdim basqasi uzerinde isledim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Vaxt aparan isdi.Yoxsa ederdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 point-blank bilirem cetindi 2 aydi uzerinde isyelirem sehfler cixir onlari duzeld axira yaxin bu problem oldu sahin qaqash bilirem biraz cetin amma here bir qulpunan tutsa biter yenede tesekurler sahin basqa bratlar komek eder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 said PSD FORMAT KOMEYINE CATDI? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 qaqash hele yuklememishem biraz isim var qaqash linkleri SM nan ollada Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 bu istədiklərini paint proqramında eləmək mümkündür... buna misal olaraq birinci şəkildəki yazıları sildim... belə bir şey alındı... aaa.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 brat blirem opur hetda paint nedi photoshopdada sinadim prosta seliqeli alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müəllim Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Said Gözlərim yorulub Sabah Baxaram buna biraz photoshopda tezeyem seliqesiz olsa üzrlü hesab elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 said, düzdü, qırmızı buton bir balaca yaxşı alınmayıb ancaq sarı buton pis alınmayıb məncə... yazıları da yazsan heç nə bilinməyəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 he sari yaxsidi Müəllim canin sag o lsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müəllim Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 aRTİQ hazirdir yazdığın dünən yox idi mən yenədə etdim . neçəsi qalıb olunmayan hansılardıkı ? 1 ci 1352644703.png 1352645157.png 1352645267 (1).png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 tesekurler aktiq hamisi hazirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müəllim Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.