•SaiD• Konu tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Kasım 2012 Salam mənim wep masterlere Dle Sablon Haqqinda suallarim olacaq .... Demeli men sayta sablon yuklemishem ve bu sablonda birsey eksiydi bu sablonda sayta bir xeberi redakter etmek,sil mek ve s olmur gelek girib admin panelde edesen men bunu nece duzelde bilerem sekilde gorduyunuz kimi burada bele sey yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 + klikleyende ne gelir?Sablonun adi nedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 dlenin versiyasini yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 + duymesine klik ele gelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müəllim Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Elave etmək olar problemli bişey deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 + seclmish xeber elave etdi dle 9.3 du ve basqa sablon qurasdirdim meselem pisces onda oldu amma bunda yoxdur muellim onu nece elave edim komek eden olmayacaq :I Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Salam... [edit]\\Düzənlə\\[/edit] Bax bu kodu əlavə et ŞƏRHLƏR yazılan yerdən sonra işləməldir.. Düzəlməsə yaz ayrı versiyalarda var)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Alindi tesekurler senede eziyet oldu her birivize tesekur edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Said kimə nə kömək lazım olsa hazıram..Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Windows-Master-BoY ve basqa wep m qaqashlar men nece ede bileremki saytda meselem bir bolme yoxdu ora basanda 000webhosta atir nece ede bilerem ora atmasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Bolmenin tesviri yerine sablondaki bolmenin kecid tesviri vare bu kodu ora yaz index.php?do=cat&category=oyunlar qirmizi yere oz bolme tesvirini yaz alinacaq eger olmasa deyersen duzelderem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Taner qaqash tekce bolmeler yox meselem http://windows-az.com/testelebele/ ve ya testelebele.php bura gir girende yazilacaq ki Bu bölmədə xəbər tapılmadı və ya sizin bu bölməyə baxmaq hüququnuz yoxdu ve ya İstədiyiniz səhifə tapılmadı. Olabilsin serverdən silinib və ya siz düzgün yoldan istifadü etmirsiniz amma mende http://error404.000webhost.com/? bura atacaq onu nece duzeldim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 SEO nu deaktiv etmelisen sistem nizamlarina daxil ol orda SEO sozu olmalidir onu xeyr ele duzelmelidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 qaqash seo deaktivdi neyise basa sala bilmedim eybi yox bir soz sorushum men http://www.windows-az.com/advertisement.html bele bolme yaradmaq isteyirem reklamlarin qiymeti ucun bunu nece ede bilerem Azer qaqash bir soz sorushum menim bir saytim var icindede 100 cox xeber serhler ve sayri var indi men basqa hostinge gecmek isteyirem men nece ede bilermki userlerin qeydiyati statuslari xeberleri serhler ni goturum teze servere atim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 1 ci sualin ucun gerek admin panelden statik sehife yaradasan 2 ci sualin ucun eger saytin dle 9.6 disa saytin backupun yaratmalisan sonrada yeni hostinqe gerek 9.6 qurasan 9.7 qursan islemeyecek sonrada 9.7 ye aktuallasdira bilersen backupu almaq cetin isdi gerek bu haqda video derslik hazirlayim indinin isi deyil sabahda zadda cekerem backup biraz ele seydirki gerek xeberin sekillerin userlerin sekillerin goturesen serverden sebr et yadima salarsan birde yaxinda dle haqqinda lesson ozum cekib aio olaraq sayta yerlesdirecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2012 tesekurler qaqash mende dle 9.3 du bir sablon var ancaq 9.3 dushur onu ele elmek olarki 9.6 ya dushsun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2012 Beli sablonu ver uygunlasdirim 9.6 ya yada sablonun adin yaz tapim 9.6 ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 tesekurler Azer qaqash ozum artiq uygunlashdirdim artiq ne derecede duz oldusa eledim tesekurler senede eziyet verdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Göstər/Gizlət hormetli dostlar menim sizlere sualim olacaqdir men sayta online istifadeci scripti qurasdirmisham amma mendeki sayacada isstifadecilerin sekilleri gorsenir men nece ede bileremki adlari gorsensin ve rutbenin rengleri i nece ede bileremele sekildekikimi ve birde gorduyunuz kimi sekilde istifadecinin ustune tutanda melumatlar var ve yazilar soldan duzulubler mende ise ortadandir eyer bu online sablonundan varsa veredizde komek pliz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Salam doslar demeli menim bir sablonum var o 9.3 idi ve sora internetde 9.6 sini tapdim indi men bu sablona ve dleye azeri dil paketi yuklemishem 9.6 ucun amma indi bele bir problem yaranib xeber eleve etmede elaqede ve qaydalar da yazilar gorsenmir online skriptindeki yazilar boyuyub amma opera ile girende hersey normaldi bunu nece duzelde bilerem , onuda bildirimki turk ve rus eng dil paketlerini qosanda bu olmur azeri dil paketinde yerlesen website 9.6 ucun olani silirem 9.3 kunu yaziram duzeldir amma 9.6 da bele olur komeyinizi gozleyirem komeyinizi gozleyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Tam anlaya bilmədim ..Problemin daha aydın FOTO və ya VİDEO olsa pis olmaz. Beləki Saytının temasının ya TPL düz tərcümə edilməyib..Sən tam aydın Foto və ya Video qoysan tam cavabı sənə yazardım.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 sayt adini sm ile gonderirem ozunde baxarsan demeli bele mende internetden bir sablon yuklemishem ve bu 9.3 ucundu sora 9.6 ucun olani tapdim ve tercume etdim 9.6 dle install edib sablonu yerleshdirdim birde gordumki saytda online scriptindeki yazilar boyuyub girdib saytdaki elaqe bolmesine girdim yazilar yoxdur , otmetka eledim gordum yox prosta yazilar sablonun rengi boz rengde olum hemde boyuyub dle de lenguic/azerbaycan/website faylini sildim dle 9.3 deki website ni atdim duzeldi dle9.6 dakini websiteni atiram yene hemenki olur bunu nece duzelde bilerem bu nu tekce elaqe de yox hetda qaydalar ve xeber yerlesdirmede gordum butun brauzerlerde bele olur operadan basqa operada hersey normaldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Sən şriftlərin böyüklüyün çox asanca düzəldə bilərsən. Bunun üçün hansı söz kiçik olacaqsa ö sözü bu kodun içinə əlavə et. <span style="font-size: x-small"> Meselen Ana Sehife<span> Əgər temada problem varsa Onda CSS sıfırlama texnikasından uistifadə etməlisən.. Birdəki düz DİL paketin yüklə 9.6 üçün olan..Var internetdə apmasan qoyaram. Css Sıfırlama əgər lazımn olsa yazaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Cesaret qaqash herifin boyumesi deyende azerbaycan dil paketinde yerleshen website faylinan olur 9.3 de hersey yazsi olur amma maraqlida odurki 9.6 ninkini qosuram shomede sekildeki kimi olur amma operada hersey normaldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Səhvini bildim..Aha sənə CSS kömək lazımdır.. indi dediklərimi et 100 % alınacaq.. 1)Bu Css faylını yüklə YÜKLƏ CESARET.CSS kompyuterinə.Sonra Filezilla ilə TEMPLATES/SƏNİNTEMAN/css bu qovluğa at.Sonra onu Qoş. 2)Main.Tpl aç ora {headers} sözünün altına yaz. <link rel="stylesheet" type="text/css" href="{THEME}/css/cesaret.css" /> Bu qədər düzələcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.