Tolik Rza Konu tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 18 Kasım 2012 Hər kəsə salam. Mənim saytıma şablon yükləmişəm. Ama rus dilindədi mən dili necə dəyişə bilərəm? Yazılıb ki, language --> Russian. Gərək papka yaradım yazı Azerbaijan ordan düzəliş edim? Xahiş edirəm kömək edin. Əyər buna aid video varsa yazın. Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 tercume etmelisen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 məncə də Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolik Rza Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 axı "ə ü ı ö ğ ş ç" hərfləri düşmür. Yazanda heç nə görünmür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Ya sablon yada DLE unicode desteklemir sende. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Sablon UFT-8 Install ele sablonuda Uft 8 Dusenini qurasdir ve birbir tercume et bu elede hasan olmayacaq amma yavash yavash oyreneceksen menim 1 ay bunan qabaq dle ni qurmagi bilmirdi yavash yavash xarab ede ede oyrendim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.