Noname_445 Konu tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 18 Kasım 2012 Salam. Sizden bir xahisim olacaq. Bele bir program var ki, menimle danisan insanin mail, facebook olsun Ip adresini tapim? Bilen varsa desin xahis edirem komeklik edin. Emin olun ki, men bunu pis meqsedlerle istemirem. Evvelceden cox sagolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ...buyur...bu mənim ip adresim...gör girə bilirsən... 217.25.21.38 . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mehdi1998 eziz qardasim sen sef basa dusdun her halda hamimiz birden bire oyrenmemisik. Oyrensem girerem. Axi men hec bu meseleye gorede istemirem. Sorusmamis bele cavab vermek hec duzgun deyil. Men yeni Ip gizletme programinda istifade edirem. Yoxlamaq istedim ki, gorum dogurdan gizledir yoxsa aldadir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ...fuad_mark qardaş...mən nə dedim ki...sadsəcə ip adresimi verdim ki,bu dəqiq adresdir...heç 1 mühafizə qoymamışam...konkret ip adresdir...yoxla gör alınır ya yox... ....təcrübədən keçirt...bəlkə alınacaq...ümumiyyətlə kim digər kompüterə girməyi öyrənmək istəyirsə mənim ip adresimdən istifadə edə bilər...yoxlamaq istəyən yoxlasın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ipchicken.com saytinda yoxlamisam gosterir ancaq ipi basqa gosterirdi programi yazandan sonra basqa cur gosterir. He birde demek isteyirsen hec kes senin ip ne gire bilmez? Ne ise muhavize sistemi isledirsen? Isletmirsense neye gore bele deyirsen. Eger şexsi deyilse bilmek isterdim. Evvelceden cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ....ay qardaş , niyə olan və yazılan sözü deyil,olmayan,yazılmayan sözdən söz cıxardırsız...mən demək istəsəm deyərəm ki,heç kim mənim ip adresimə girə bilməz...mən ele söz yazmadım və düşünmədim...sadə dildə yazmışam ki,kim digər kompüterə girmək istəyirsə,mənim ip adresimdən istifadə eləsin... ...test kimi ip adresimi verirəm...vəssəlam...burdan başqa məna çıxartmağa nə ehtiyac var... ...1 var bilmədiyin yerin ip adresini əlləşib axtarasan...həmin ip var ya yox...o da bilinmir...mən kömək məqsədilə verdim ki,istəyən qardaş test eləsin...alınarsa.burda paylaşsın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Bagisla ele demek istemedim. Komeklik ucun cox sagol. ALLAH razi olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ...fuad_mark , ALLAH bağışlasın....heç 1 problem yoxdur....sən qardaşsan.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.