Faiq Əhədov Konu tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 18 Kasım 2012 Salamlar.. men sound forge programi ile 2 eyni mahnini birlewdirmek istiyirem ama bilmirem nece edim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ...hazır 1 dərsliyim var...bu videodərsliyə bax...burda mən 1 musiqini 2 dəfə artırmışam...yəni birləşdirib uzatmışam...2-ci musiqi başqa musiqi də ola bilər...bu üsulla birləşəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 cox sagol Kamran birde biweyi soruwacam senden bu sendeki programda baxiram orda mahni geden zaman onun penceresi programin icinde daha kicikdi ama mende cox boyukdu onu necese kiciltmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ...fikir versen yuxarıda sağ tərəfdə pəncərəni kiçiltmək üçün menyu var....papkalarda olduğu kimi...sadəcə rəngi açıqdır deyə bilinmir...və ya yuxarı qırağın üzərindən 2 dəfə tıklasan,pəncərə kiçiləcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 he tapdim qaqa tewekkur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 salam men sound forge-da videonu elave etdikde videonun goruntusu gelmir ancaq sesi gelir bunu nece duzeltmek olar? men bildiyime gore bu program videonu gostermelidi ama bunda nedense gostermir kim bilir bunu komek elesinde bu mene lazimiydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 ...Sound Forge Audio Studio musiqi proqramıdır... ...Sony Vegas isə videoredaktordur...görüntü göstərir...video üçün bundan istifadə et... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 bilirsen qaqa niye istiyirdim bunu mahnilarin arasini kesdiyim kimi bir nece video varki onlarinda arasindaki hisseleri kesmek istiyirem oncun.. birde men coxdan deqiq yadimda deyil sound forge 9 iwletmiwdim ama onda gosterirdi videonu oncun dedim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 ...bunu yüklıə.... http://www.apple.com/quicktime/?cid=oas-us...s-quicktime.com ://http://www.apple.com/quicktime/?cid...quicktime.com ...sonra videonu götürüb at sony sound forge proqramının içərisinə,necə ki musiqini atırsan...açacaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mehdi1998, twk edirem brat bunu en qisa zamanda yoxlayacam umid edirem windows 8-de acar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 ...inşALLAH düzələr... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.