senedeqalmaz Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 yoxlayacam görək nə olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 ola bilecek tehlukeli bir iki şeyi nezerinə çatdırım..İndiki BİOS proqramları Windows 7,Windows 8, Windows 7 Maksimalnaya,Ultimate kimi Əməliyyat sisteminə uyğun proqramlaşdırılır..Çaşıb Windows 7-ye aid olan BIOS proqramını Windows XP uçun yukleyersen onda kompyuter açilmaya biler...Çaliş yükleyende bax gor hansi emeliyyat sistemi ucundur..Ve deqiq ana kart modelini yaz..ANA KART modelini oyrenmek ucun... pusk ==> vipolnit==> dxdiag yazaraq oyrene bilersen... Ola bilecek tehlukeni men sene dedim.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliyev-1985 Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Saolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 yenə alınmadı nə qədər axtardımsa pc dəki biosun versiyası ən axrıncı versiya cıxdı. BIOS OEM: iG31MV Series 811F1P08 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 ...yəqin ki, hard diskin ən azı c və d diskinə bölünüb...fərqi yoxdur...neçə hissəyə bölmüsənsə, xp diski ilə hamısını birləşdirib format elə...sonra windows 7 ilə format elə...format zamanı diski bölmə...format qurtarandan sonra yolunu deyərəm bölərsən... ...(32 bit vur)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 Düzdür mövzu köhnə olsada forum iştirakcılarına bildirməliyəm ki mən bu problemi aradan qaldırdım artıq windows 7 işlədirəm.Problemi isə risk edib həll etdim beləki biosu updaet etdim və problem həll oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 ...biosu update etmisənsə , bu yaxşıdır...forumda bunu 1 neçə user etmək istəyib...risk etməyib... yəqin bundan sonra sənin təcrübəndən yararlanarlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 Biosu update 2 pc ile edilir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 FOX LiveUpdate -- bu proqramla etmişəm .Qeyd edim ki məndə ana plata foxconn G31MV/G31MV-K idi.Bir çox dərsliklərə baxdım amma hər dərslidə biosun updaet edilməsi başqa çür idi nəyahət bu proqramı tapdım və foxconnun rəsmi saytından biosun axrıncı versiyasını tapdım amma qeyd edim ki biosu updaet eləmək risklidir cünki ana platanın adını və seriya nömrəsini dəqiq bilməlisən bir səhv kompüterin çökməsinə səbəb olar .PC də bu bir qədər daha rahatdır cünki Pc-ni alanda onun üzərində verilən disk qutusunda ana platanın adı və seriyası olur .Olmasada proqramla tapmaq olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.