AliZairov Konu tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Aralık 2012 Hamıya salam. Sizlərə özüm bacardığım qədər DLE 9.7 uyğunlaşdırdığım PrayTimes.org saytının təqdi etdiyi Namaz Vaxtlarını göstərən əlavəni təqdim edirəm. Bunu mən özüm hazırladım. Sizdə üzərində dəyişikliklər edə və daha gözəl bir fomrmada hazırlaya bilərsiniz. Əlavəni burdan Yüklə - 193 KB Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 ~Təşəkkürlər~ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 -Rovshan- salam. Dəyməz xoşdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 ...paylaşdığın üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mehdi1998 salam. Dəyməz xoşdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 ...salam brat...bundan da yaxşı uğurlar arzulayıram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Salam... Xoşuma gəldi bu əlavə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mehdi1998 çox sağol. Mümkün olsa bunu Azan proqramında istifadə edəcəm. Özüm Dle üçün yığdım görüm necə alınır. Dəyişikliklər edib dahada gözəl edə bilərsiniz. Gərək css html biləsiniz. Mən az bilirdim etdim. -Rovshan- lap yaxşı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.