Jump to content
Forum Windows-az.com

Windows 8 haqda suallar


Faiq Əhədov

Recommended Posts

Salam men tezece Windows 8 sistemine kecmiwem heleki herwey normal gedir rahat iwliyir ama bir nece sualim olacaq Windows 8 iwledenlere komek ede bilsez sevinerem...

Men her kompyuteri yandirdigimda menden oz elektron poctumun parolunu istiyir bunu nece legv ede bilerem yani her kompyuter yandiginda parolsuz acilsin windows..

Windows 7 de oldugu kimi bunda ise cox cetin yerde tapilir zaverseniya raboti-blokirovka ve en esasi son rejimini hec tapa bimirem belkede var men tapa bilmirem...

Birde windows 8 in Start bolmesinde olan 8 in oz programlari var hansiki (poqoda, soobweniya, muzika, video ve s. bu kimi programlari acdigdan sonra baglamaq olmur hec X iwareside yoxdu..

komek eden her kese indiden coxlu-coxlu tewekkur

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda
  • Yanıtlar 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Windows 8-də Start-da açılanlar,(Musiqi,Şəkil,Hava və.s) yəni windows 8-in öz programlarını bağlamaq üçün: Mauseni sol tərəfə aşağı və yaxud yuxarı yaxınlaşdıranda qırağda panel çıxır.Orda bütün açıq olan programlar var.Yanlarında da X işarəsi.Ordan bağlaya bilərsən.
Link to comment
Share on other sites

_LeoN_, qaqawim sen dediyini tam olaraq ede bilmedim ama program acig olan zaman mousu yuxari etdikde acig olan programlarin balaca penceresi gelir yuxarida sol yerefde lakin bu tek tek gorsenir yani butun acig qalan programlar yox onunda ustune getitrem mousu sag duyme ve silirem belede cetin olur biraz sen bele deyirdin?

 

Programlari baglamaq.mp4

Link to comment
Share on other sites

fiko_89 ,qaqaş,sən çətin yolla bağlayırsan.Programları bağlamaq üçün,iş stoluna qayıdıb,mause-ni solda yuxarı yada aşağıya tərəfə gətirəndə panel çıxır.Orda Win8-in start-da olan bütün açıq programları gəlir.Balaca pəncərələr kimi,qıraqlarında da X işarəsi.Orda rahat bağlamaq olur.
Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...

×
×
  • Create New...