Karb10 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Tesekkurler Axellis. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Zairov, qaqawim bu verdiyin start8 programi ne ucunduki? birde Sledabari soruwag istiyirem 8 ucun olan o neye goredi neye gore istifade olunur? evvela her kesin axwami xeyr olsun cavab yazan dostlarima qardawlarima haminiza ayri-ayriligda tewekkur edirem.. _LeoN_, qaqa ne qeder istedim eliyem ama alinmadi mende sen dediyin kimi bir video wekil zad hazirliya bilseydin baxardim arabesk_rap, qaqawim buyur Windows 8 Enterprise x64 Activated by Vlazok (2012) Русский... (torrent) cox rahat bir sistemdi programlarida drayverleri yoxladim demek olarki coxu getdi hem avtomatik aktivlenmiw versiyadi.. bunu mene Kamran qardawimiz meslehet gordu ve mende yazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 -Rovshan-- onu nece edirler zehmet olmasa videosunu cekib qoyardinda.Men sabax kececem win8e ona gore fiko_89-men bunun 32(86_ bitini iwlemek istiirem. her ikisi yuklnir sabaxa yuklenecek.Hansini meslehet gorerdiz kompum budu. RAm4Gb,VGA 1Gb (2ye qalxir) 2.93 GHZ, neem bele babat kompdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 arabesk_rap. eger ram 4 duse bele fikirlewirem ele kompyuterivin bitide 64 bit olar men 64 bit yazmagivi meslehet gorerdim qaqam bax yene meslehet senindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 neem 64 yazaramda baxaq nolur.Coxu bunu meslehet gorur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 x86-2 gb ram x64- 4 gb ram Minimum Deyerler Yuxarida Yazdiqlarimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Mende win8 yuklendi qutardi formata geerem .Bidene moy kompu zadi ekrana nece atirlar wekille veya qisa videoyla gostererdizde men ona gore nece dene yere girirem sora moy kompa girirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Ekranda Masun Sag duymesin vur.Oradan Personalition Sozune Vur,Solda Desktop Icon yazilib.ora Gir,ve Moy kompyuterin ustune qus qoy ve ok vur.her sey oldu hazir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 ok twk qaqawim.Heleki format etmemiwem Flashi qonwudan alacaqdim yoxdu qaldi axwama Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Deymez.Elimde islerim var.yoxsa hami ucun Xususi videoderslik hazirlayardim.Amma imkan yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 ok eybi yox canin sagolsun . Herweye gore twk.Flasha nece gec yaziree bu.Gunorta saat 2den qoymuwam helede yazmiyib flasha ( Axirki Win8e kecdim .Indi mende komp acilanda iki dene wey cixir.Biri ADMIN,Biri ise Nihad onlardan birini silmek istiirem nece edim?. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 arabesk_rap, tebrik edirem qaqawim.. admini silmek olmur gerek onun giriwini parametrlerden bagliyasan bununcun videoda hazirladim buyur... Administrator.mp4 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 twk-ler fiko qaqawim.Mende nese programlari yukledim windows acilmadi yeniden format etmek macburiyyetinde qaldim.amma indi acilanda hence gelmir ancax nihad gelir ve parolumu yaziram acilir.Ammaki awagida aktivasiya etmeyimi istiiyir (( Yungul biwey bilirsiz aktiv edim bunu ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 arabesk_rap, deymez qaqawim buyur... sen men verdiyim linkden yukledin windowsu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 he qaqawim.Yegin format zamani nese problem olub aktivlewmiyib.Birde sualim olacaq mende nese cox tez olduyeee format 10-15 deq cekdi.Deyirem belke neyise yuklemir ? :/ en yaxwisi tezden format edim. :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 he ola biler ama sen yenede bawdan format ele format bitdikden sonra kompyuter avtomatik restart olacaq ve bu zaman windows aktivlewmiw versiya olacaq ve hac bir crack -de ehtiyac qalmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 ex indi awagida yazi yoxdu.amma moy kompun ustunde sagi basib girende gosterirki windows aktiv deyil (( crack bilirsense dede :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 yazdigimi diqqetle oxu... dedim axi bunu cracki yoxdu ozu avtomatik aktivlewir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 didimde aktivlewmedi inanmirsansa bax..Ozde aktivasiya olur (KMSmicro 4.0) bu programla amma nese edirem owibka verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 ola bilsin sen neyise duzgun elemirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 hm yox.Birinci formatda aktiv olmuwdu.Sen neyi duzgun elemirsen deyendeki orda duzgun elemeli nese var ? Foramtdida elebil uwax zadam bilmirem . Yegin nese seyliyir :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 qaqawim men demedim uwagsan ola bilerde bilmeyerekden sehfen nese eliye bilersen format zamani gerek biraz diqqetli olasan... sen ikinci defe format eliyende disklerin bolunmes yerinde C diskini formatladin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 ....ustanovkadan sonra sistem avtomatik aktivasiya olunur...perezaqruskadan sonra 2 saniyəlik aktivasiya itməlidir...bu normaldır...heç nə etmək olmaz...sonra avtomatik perezaqruska gedəcək...və açılanda aktivasiya başa çatacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mehdi1998, brat axwamin xeyr olsun xow gelmisen... mende ele onu deyiremde seherdendi ama qardawda nedense problem yaranir aktivasiya ile bagli... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 ...fiko_89 qardaş...axşamın xeyir... ...narahat olmağa dəyməz...düzəlməyən iş yoxdur...təki həmişə problem olsun...problem olmasa,heç nə öyrənmək olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.