Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mehdi1998, beli elediki var... brat mende nero 7 yazilmadiye windows 8-e bunu nece duzeltmek olar? forumda buna aid movzu var cavablandirsan memnun olaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 hm yene duzelmedi.Tezden formatda atdim..C diskini tezden silib yazdim format zamani.yeniden o ucetniy zapisi varaa orda tezden mail acdim kecdim .. Yene duzelmedi ( Wekili qoymuwam ele gosterir.Birde flashla format etmiwdim flash menim deyil qonwunundu icindekileri silib aparib verim ya yene format belke etdik ? hee birde birwey diyimki kimse cawib bu win8de sentir obnavlenya vereee.Yenileme zad.Onlari cawib eder sora komp acilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Men istifade edirem Nero Ulrta Edition versiyasini yukleyin isleyecek.o versiya saytda olmalidir.Admin rejimde yukleyin Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Ʌüsal, men Kamran qardawin verdiyi Nero 7 ultrani yazdim menden dirext 9 yuklemeyimi istedi odaki buna getmir oncun yaza bilmirem Neronu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 dirext x9.0 windows8-e yazmaq mumkundur uptade etmek lazimdir.admin rejiminde ac Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 admin rejimine kece bilmirem F8 yene windows acilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 o menada demirem.programin ustunde sag duymeni vur Administrator kimi ise sal programi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mende ele etdimde bayaq ama yene yazilmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 hm bu windowsa Update etmek meslehet gormurem.Men eledim sora acilmadi komp Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 win 8 enterprise isledirsen ? MSDN versiyadi ? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Ʌüsal, he enterprise iwledirem aktiv olunmuw versiyadi ama MSDN versiya ne versiya oldugunu bawa duwmedim mende qurawdirilmanin sonunda bele bir pencere gelir yaniki Nero sisteme yazilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Sehv elemiremse diyirki sisteme obnavlenya ver sora tezden yoxla neem bele birwey olmalidi :/.Amma men sisteme obnavlenya vermiwdim komp acilmamiwdi.DUzdu aktiv deyildi amm aktiv olub olmamasin ona dexlisi yoxdu.Yeni ehtiyatli ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 net 2.0 3.5 ve 4.0 uptade et. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Ʌüsal, bu dediylrin nediki qaqa axi panel upravleniyada baxiram bele biwey yoxdu orda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 http://www.windowsitpro.com/article/windows8/install-net-framework-35-3-2-window s-8-143064 http://helpdeskgeek.com/windows-8/install-net-framework-3-5-3-0-2-0-on-windows-8 / bu linklere bax orda izah edib men deyenleri Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Men formatdan sonra hemiwe bunlari yukluyurem.Bayaq yuklemek istedim.Didi artiq var.amma panel upravlenyada tapa bilmedim :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Ʌüsal, verdiyin linkler iwlemir qaqa ama texmini bildim bu nedi bezi programlarin acilmasi iwlemesi ucun bunlarin olmagi vacibdi bunu bildim ama ne panel upravleniyada var bu nedeki program files-da arabesk_rap, qaqawim sen bu verdiyin linklere bir qabagcadan ozun baxda gor iwleyir ya iwlemir bax buda goruntu acig ve net Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 ee linki nese ele qoyanda gotrmur sen bunu bele kopyala yaz bax girir baxmende girir http://www.windowsitpro.com/article/windows8/install-net-framework-35-3-2-window s-8-143064 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 bunu artiq ozum duzeltdim sadece dirext 9 ehtiyac vardi o birilerine deyil komek eden her kese tewekkur edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 ok nese etmiwemse halal xowun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Nero yuklendimi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 ɅVüsal, he qaqa ama indi windowsu acmag istiyirem parol istiyir parolu duzde yaziram yene sehf verir indi buna gorede windowsu aca bilmirem men nece o parolu indi deyiwe veya oyrene bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 belke rus srift ile yazmisan parolu Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 yox her ikisinde yoxladim yene sehf verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Salam. Mənə Windows 8-in ən son Beta olmayan, orijinal, beta olmayan versiyası lazımdır. Haradan yükləyə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.