Faiq Əhədov Konu tarihi: 19 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Aralık 2012 Salam.. Dostlar haminizdan cox-cox xahiw edirem mene komek ederdiz.. Menim kompyuterim bu Windows 8 den sonra cox problemli oldu indide Windows 7 yazmag istiyirem Setup is Starting yazir ele orda iliwib qalir.. Erd Commander ilede acmag istedim bele biwey geldi men ne edim nece eliyim kompyuter acilsin ozumde artiq qorxmaga bawliyiram notbukdu yene personal olsaydi derd yari.. Dostlar nece duzeldim men bunu komek edinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 qaqash senin F diskinde problem var onu gorsedir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 mende ele fikirlewirem qaqa bes nece eliyim kompyuter acilsin mene esas bu lazimdi.. Ozum telnen gelmiwem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 biosdan IDE/SATA-контроллер SATA-dısa IDE seç yoxla yada əksinə yerlərini dəyiş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 hee qaqa IDE eledim acildi Erd Commander ama indi bilmirem nece eliyim kompyuter normal wekilde acilsin ne format eliye bilirem nede kompyuteri aca bilirem ele vostanovit gelir sonramda qara ekran Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Windows 7 di yazmışdın diskini sal vostonovit elə əgər olmasa təzədən format ver getməsə biosdan boot menyusundan yerləri dəyiş yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilecerim Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Salam, sən nəyi dəyişmisənsə ondan sonra olub. Məsəılən hdd dəyişmisən onu çıxart yenədə yerinə tax amma kip. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 qaqaw men dedim axi personal deyil notbukdu hec bir HDD deyiwmemiwem resad444, qaqawim Windows 7 deyil mende 8 di onunda diskini qoyuram vostanovit edirem olmur ele donub qalir.. Belede kompyuteri aciram avtomaticeskiy vostanovleniye gedir sonrada qara ekran gelir elede qalir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilecerim Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Gətir düzəldim Nərimanova Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 bilecerim, qaqawim buna mence elede ehtiyac yoxdu cunki kompyuter iwliyir sadece bu Windows 8 in zibilleridi indide istiyirem kecim 7 ye format eliyem olunmur problem budu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilecerim Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Yaxşı. 1.Çalış BİOS-da susmaya görə tənzimləmələri qaytar. Alınmasa Bios-dan SATA söndür İDE qoy. 2.Başqa diskdən və ya qurğudan ə.s. yüklə. CD 3.Bılkə də HDD pis sektor var (Bad sector) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Bawqa diski Windows 7 qoydum oda format olmadi ele donub qaldi.. Mende ele HDD den wubhelenirem wekildede gorunduyu kimi F diskinde nese problem var men nece bunu aradan qaldirim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilecerim Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Diskdən də ola bilər. Fləşkartında var ə.s.? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 yox diskden deyil qaqaw vaxti ile ele bu kompyuteri format elemiwem elada iwleyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilecerim Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Yenə də alınmasa çalışaram düzəldim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 Flləşkartın varsa Windows 7-ni ona yaz yadıma düşdü məndə nootbuku alanda elə olmuşdu diski salırdım format verəndə göy ekran verirdi fləşkartnan elədim düzəldi hətta diskidə salanda götürür heç bir probem olmurdu sən birdə elə yoxla gör alınır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2012 qaqaw bu nedise hard diskdendi F diskinde olan problemdi mence.. hardasa 2-3 gun bundan qabag mene hard diskin owibka penceresi gelirdi icindeki fayllari bawqa yere kopyaliyim mende elemedim cox teesuf ozum duzeltdim qaqaw Win dows XP CD diskini qoydum ordan C diskini format sonrada udalit eledim ve belece Windows 8 kompyuterden tamam sildim sonrada Windows 7 ni qoyub format eledim ama yenede gorurem kompyuterde arada donmalar olur bu cox gumanki hard diskdendi burda yanliz mene hard diski 0-lamaq qalir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 23 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2012 acronisle diskleri birlewdir yeniden bol.ama caliw d diskinde melumatlarin varsa silinmesin.sonra formt et alinacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.