Faiq Əhədov Konu tarihi: 27 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 27 Aralık 2012 Salam men IVT BlueSoleil 8.0.395.0 programinin en axirinci versiyasini yazdim bu saytdan txt. formatda olan yazilanlari eledim ama orda menden ayin tarixini 27 ay etmesi istenilir bunu etdikde yanliz program altivlewir eleki ayin tarixini deyiwdikde program trial versiya olur bunu nece duzeltmek olar? Indide program 2 MB dan artiq fayl goturmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Aleykum salam. 6-cı versiyasını yüklə. 8 - i aktiv etmək çətindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 qaqawim imkan varsa o 6-ci versiyanin linkini qoyardinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Cek Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Ilk once hamiya Salam. Altinci versiya lazim deyil. 8 ci versiya en son versiye mende patcihi ile birlikde var. Cetinlikle bele olsa 2 aya qeder var yukleyib kompyutere atmisdim. Amma acib baxmamisdim ona gore deqiqlikle bir cavab deye bilmedim. Indi yukledim baxdim. Temiz isleyir. Aktivatsiyasi bir az cetindi amma isledi. Indi link qoyacam yukleyin. Ne ise cetinlik olsa sorusa bilersiz. UGURLAR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 http://thepiratebay.se/torrent/6002977/Blu..._6.2[pre-regged 32 bit üçündü. Əvvəlkini sil sora bunu quraşdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Cek Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 IVT BlueSoleil 8.0.395.0 linkden yukleyende antivirusu sondurun. Sonra onu acib yazanda antivirusu ve windows brandmauzerini sondurun. Patch - i acanda zapusk admistator ile acin. Sonra axtarisa regedit yazib HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Unin stall\\{A5108848-AD1F-42D1-9648-181C6392499A} bu qovluga gedin. HelpLink sozunu tapin ve orada olan linki silin ok duymesini vurun. Bitdi bu qeder. Artiq pro aktivdir. Bir de yadimdan cixmamis deyim. Hansi antivirusu isledirsizse o antivirusda programfiles papqasinda olan IVT Corporation papqasini qarantinya alin ki, antivirus oradaki patch - i silmesin. Silse program islmeyecek. Ne ise cetinlik olsa burdayam. UGURLAR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 qaqam sen verdiyin bu link biraz cetin geldi mene eybi yox kohne versiyada olsa tezesinden elede ferqlenmir men bildiyime gore eynidi ele salamati 6 ni yazim gorum nolur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Cek Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Meslehet senindi. Kohne versiyada onu sene deyim ki, pabel yoxdu. Bir cox funksialar islemir. kohne versiyada men bileni bele panel gelmir. Amma yene de meslehet ozunundu. UGURLAR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 cox sagol qaqam ama pabel nedi onu anlamadim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 mən əvvəllər bu proqramı yoxlamışdım notbukda işləmirdi, yenə yüklədim, yenə işləmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 mendede notbukdu qaqa ele biraz olar istiyirem 6 ni ustanovka edem olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 məndə ustanovka oldu. ama aktiv olmur ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 sende ne yaxwiki ustanovka olunur mende hec oda olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 ....IVT BlueSoleil 8.0.395.0 aktivasiya qaydası... ...IVT BlueSoleil 8.0.395.0 istifadə qaydası... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Kamran qardas ALLAH senden razi olsun. Tamamile dogrudur. Bele de olar. Men de yuxarida yazdigim qaydada bele demek isteyirdim. Yariya kimi eynidi. Amma men basqa cur etdim oda alindi. Tam aktivatsiyon oldu. Bele de olar. Video dersliye gorede cox sagol. Eziyyet cekmisen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 ...fuad_mark , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.