Jump to content
Forum Windows-az.com

IVT BlueSoleil 8.0.395.0 aktivasiyada problem


Faiq Əhədov

Recommended Posts

Salam men IVT BlueSoleil 8.0.395.0 programinin en axirinci versiyasini yazdim bu saytdan txt. formatda olan yazilanlari eledim ama orda menden ayin tarixini 27 ay etmesi istenilir bunu etdikde yanliz program altivlewir eleki ayin tarixini deyiwdikde program trial versiya olur bunu nece duzeltmek olar? Indide program 2 MB dan artiq fayl goturmur

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Ilk once hamiya Salam. Altinci versiya lazim deyil. 8 ci versiya en son versiye mende patcihi ile birlikde var. Cetinlikle bele olsa 2 aya qeder var yukleyib kompyutere atmisdim. Amma acib baxmamisdim ona gore deqiqlikle bir cavab deye bilmedim. Indi yukledim baxdim. Temiz isleyir. Aktivatsiyasi bir az cetindi amma isledi. Indi link qoyacam yukleyin. Ne ise cetinlik olsa sorusa bilersiz.

 

UGURLAR!!!

Link to comment
Share on other sites

IVT BlueSoleil 8.0.395.0 linkden yukleyende antivirusu sondurun. Sonra onu acib yazanda antivirusu ve windows brandmauzerini sondurun. Patch - i acanda zapusk admistator ile acin. Sonra axtarisa regedit yazib HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Unin

stall\\{A5108848-AD1F-42D1-9648-181C6392499A} bu qovluga gedin. HelpLink sozunu tapin ve orada olan linki silin ok duymesini vurun. Bitdi bu qeder. Artiq pro aktivdir. Bir de yadimdan cixmamis deyim. Hansi antivirusu isledirsizse o antivirusda programfiles papqasinda olan IVT Corporation papqasini qarantinya alin ki, antivirus oradaki patch - i silmesin. Silse program islmeyecek. Ne ise cetinlik olsa burdayam.

 

UGURLAR!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...