Jump to content
Forum Windows-az.com

Backup və bərpa Windows 7

Noname_445

Recommended Posts

16_Change_Parametres_of_Archive.jpg

Salam! Bir məsələnin həllini bilmək istərdim. Bu məni çox narahat edir. Hər dəfə Windows da problem olanda onu format edib programları təzəldən yazmaq məni bezdirib. Bundan belə bir çıxış yolu var. Amma onu necə? edirlər elə də dəqiqliklə bilmirəm. Mən sistemi necə? kopyalayıb diskə yaza bilərəm? Youtube də baxıram rusca olduğu üçün hec nə başa düşmədim. Həm də bəzi vacib yerləri göstərməyiblər. Xahiş edirəm köməklik edin. Əvvəlcədən çox sağolun.

Proqramlar telegramda

biri var her hansi vaxt qurursan sekildeki kimi.hemin vaxtlarda komputerde olan fayllarin nusxesi cixardilir.amma bu nusxeni d diskinende saxranit edirsen.her defe qoydugun vaxtda bu nusxe yenilenir.bir de varki sistem berpasi diski yaradirsan.deyesen sozdat obraz sistemi o olmalidi deqiq bilmirem.ona basanda disk isteyecek.sende disk taxib baslayacaqsan sistemin obrazini cixartmaga.ancaq men sene sekildeki kimi etmeyi meslehet gorerdim vaxt qur d diski sec ozu her seyi avtomatik edecek

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...