Jump to content
Forum Windows-az.com

Windows 8 Enterprise UralSOFT açılanda problem


homeproduction

Recommended Posts

Axsaminiz xeyir dostlar. Hal hazirda dunen format edib yazdigim Windows 8 Enterprise UralSOFTda bele bir problem yarandi. Demeli komputeri yandirdim ilk once "podajdite" yazildi daha sonra yazildi ki "Deyesen Windows duzgun yuklenmedi asagdakilardan birini secin." Men perezaqruzka verdim duzeldi. Sizce bu sehv ciddidi? Yeni yeni basqa Windows yazim?

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Umumiyyetle bunun sebebi ne olur? Isleyen yerde oz ozune perezaqruzka gedir. Acigi bundan evvel 2 aya yaxin ele Windows 8 UralSOFT isletmisem hec bir problem olmayib. Onuda dunen yeniden format eledim ki x86 yazmisdim mende ise sistem x64du. Oda bele eledi. Indi birini tapdim Windows 8 Enterprise x64 UralSOFT v 1. 23 onu yukleyecem gorum nece olur?

 

Ozude hal hazirda yuklediyim linkini qoydugum haqqinda oxudum yazilib ozu avtomatik yazilisdan sonra aktiv edir. Maragimi cekdi. Insallah ise yarayar!

Link to comment
Share on other sites

Hacker qaqaw.Bu insandan asli deyil :).MEnde win8e kecenden sora 3-4 defe format eledim.adam 7ye kecmek istemirdi.cox vizualni,suretli sistemdi adami ozune bagliyir.amma vostanavlenyada eseblerime toxundu kecdim.Vostanavlenya eledim yuklediyim programlar hamisi getdi. :).Mende naxadi hirslendim win7ye kecdim.Yeniki heleki win8e kecmiyin.Hacker qaqawim demiwken.Bele suretli oldugunu duwunur adam amma tez -tez formatdansa ele win7ni iwledin surete qalanda sisteme yaxwi baxin.Win7 1-2-3 ilde geder. ://

Link to comment
Share on other sites

hm Red Demon qaqaw hecne olmamiwdi.Vostanavlenya eledim.Lap evvele qayitdi butun proglari zadi sildi.Menden hec vaxt istemedi ozu ancaq proglari sildi zad.Mahnilari zadi saxladi ekranda bawqa hecne yox idi.mende yigmiwdim progrmlari zadi.Eseblesdim sildim getdi.indi win7ye 30a yaxin prog yazmiwam normalda iwdiyir :)))

qaqaw win7 linki men iwletdiyim bbatdi amma linkin ozumcun hardan tapmiwdim bilmedim.Bele meslehet vererem dozmez zad.Yaxwisini bilen olsa verer yegin :/

Link to comment
Share on other sites

Olabisin sistem yazılanda nəsə problem olub ona görə o səhvi verib. Bu problemin tam mənbəyin bilmək olmur ona görə dəqiq bilinmir nədəndi. Əsas odu sistem düzəldib problemi ki rahat işlədəsiz amma daha keçibdi )))

Remove WAT Windows 7 əməliyyat sistemini aktiv etmək üçün proqram

 

Hacker,Windows 8in bütün planlanan versiyaları çıxıb

Link to comment
Share on other sites

men bele bawa duwuremki o wekildeki goruntu onu izah etmek istiyirki sistemin ustunde microsoft office programi olmalidi odaki enterprise versiyada yoxdu bezi modifikasiya olunmuw sistemlerde var bele baxanda gereksizdi cunki onu formatdan sonra rahat ozunde yaza bilirsen qaldiki o birisine onu bilmirem day ne kimi vacib rol oynuyur sistem ucun

Link to comment
Share on other sites

windows xp ilə windows 7 arasında 9 il fərq ola bilər amma windows vista ilə cəmi 4 il fərqi var xpnin (2003-2007). Microsoftun windows vista ilə istədiyi yüksəlişi əldə etmədi ona görə sırf 2 il sonra daha təmiz və ideal sistem olan windows 7-ni buraxdı.

 

windows 8 ən çox inteqrasiya və yeni sevilən smart texnologiyası ilə uyumlu olmasıdı...windows 8in tutub tutmayacağı haqqında danışmaq hələ tezdi 1 -2 il ərzində hərşey bəlli olacaq..Hal hazırda olan rəqəmlərdə windows 8 yüksəlməyə doğru gedir..

Çaş baş qalmağa məncə heçbir əsas yoxdu. Özünündə paylaşdığın şəkildə hansı funksiyalar sənə yarayacaqsa o windows 8i yüklə getsin..

 

Artıq mövzudan kənara çıxırıq ona görə bu söhbətləri bağlayaq artıq

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra...

...dünən son versiya çıxıb...istəyirsən bunu da yükləyə bilərsən...

 

http://torrent-soft.net/oc/torrent-windows...13-russkiy.html

 

...qardaş,inan ki,format etməyə vaxtım yoxdur...yoxsa 2-ci kompüterə windows 8 yazmaq istəyirəm...antivirusları win 8-də yoxlamaq istəyirəm...mənə lazım olan işlər var orda....test etmək lazımdır...

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...