Jump to content
Forum Windows-az.com

Məsləhətli notebook


Faiq Əhədov

Recommended Posts

Salam menim bir yaxin dostum notbuk almaq istiyir yaxwi guclu parametrde.. mende bu suali sizlere vermek istedim bildiyiniz kimi daha guclu parametrli suretli olan meslehetli notebook hansilardi qiymetleri ferq etmez esas odu guclu olsun en yaxwilarindan birini deyerdiz .. men HP deyerdim i5 yada i7 prossesorla ele fikrimdede oydu ama parametrlerini tam deqiq bilmirem nece gotursem daha yaxwi olar.. cavablarinizi gozleyecem tewekkurler.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda
asus-design-award_2012_rog_g75_g55_gamin


Əziz qardaşım mən sənə məsləhətli firma ASUS deyərəm. Mənim kompyuterim ASUS deyil ancaq alası olsam 100% ASUS alacam inşALLAH. Nəyə görə? Çünki bütün nə qədər firma və ya texniki xidmət gəzmişəmsə onlardan soruşduğum sualların nəticəsindən belə fikirə gəlmişəm. Alındıqdan sonra ən az və ən gec servisə gedən ASUS - dur. Bu notebook - u tanışlarada məslhət gördüm aldılar. Aldıqdan sonra onun gücünün və servisinin bunla bitmədiyini gördüm. Əgər format edəsi olsan girirsən ASUS.com saytına orada bölmə var girib notebook - un seriasını seçirsən və setup - u götürürsən qalan formatlıq nə iş varsa internetlə özləri edirlər ( yəqin bunları bilərsən ). Bununla yanaşı ASUS - un çox servis dəstəkləri var. Yenə də məsləhət özünündü. Köməklik edə bildimsə çox şad olardım. Hansı notebook baxmaq istəyirsənsə Asus.com - dan bax.

UĞURLAR!!!
Link to comment
Share on other sites

cox sagol qaqawim bu etrafli geniw melumat ucun ama Asus-dan elede bir bildiyim anlayiwim yoxdu sadece men fikir verirem cox yerlerde Hp iwledilir hem ozumde iwletmiwem defelerle i5 prossesoruyla cox suretli cox qeweng iwleyib en coxda yanib sonmeyi tez bir vaxt erzinde daha suretli.. Mende bunu almag isteyen adamda Hp isteyir ama bilmirik parametrleri nece olsun o cox guclu isteyir hardasa 750-800 azn civari arasinda

 

Hacker qardawim gosterdiyin parametrler qewengdi ama firma Dell oldugu ucun birwey deye bilmeyecem.. hem bu dediyin qiymet 650 azn hardadiki bu dukan?

 

Wexsen menim ozumde Acer markasidi notbuk hec 1 il deyildiki alinmiwdi uje ekrani batereykada olan zaman bozarirdi rengler zadlar ama enerjide olanda duzelirdi

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...