Alxan Bayramov Konu tarihi: 5 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Şubat 2013 hamya salam.... windows-az.com ailesi menim telefonum nokia c2-00 dur ne Nokia S40 seriyasina aiddir men bu telefon ucun ne qeder WhatsApp programi axtardum tapa bilmedim oz saytindan yukledim acilanda link verdi inke girende ise basqa sayt acildi... video zad geldi hec qeydiyyatda yox idi xais edirem bu telefon ucun whatssapp linki verinde original Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 5 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2013 Telefonla whatsapp.com/s40 satına gir birbaşa yükləmə linki verəcək.Ordan yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 6 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2013 Tsk edirem qaqa.. girdum yukledim acilanda link verdi ora girirem hecne yoxdu... video lar mahnilar zadlar yazlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2013 wahtsapp açılanda link verir?onu yükləyəndə teleonda regiomu seçirsən birdə aşağıda nömrəni yazırsan və akkauntunun adını qeyd edirsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 7 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2013 qaqa whatsappi acan kimi link verir deyir linke get ve ye cixis get deyende gedirem bir sayta video zad yazilir cixis deyendedeki program baglanir yeni qeydoyyat yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2013 Səhv etmirəmsə, Nokia C2 WhatsApp dəstəkləmir, saytlarında dəstəkləyən modellər qeyd olunub. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2013 s40sa mən biləni dəstəkləməlidir.Birdə girib telefonun öz maqazinindən yükləyib yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.