Faiq Əhədov Konu tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Şubat 2013 Salam eziz forum ehli!!! Mende internet sureti 1Mbit-di İDM programida yukleme suretini mene hardasa 180-200Kb suretle verir ama bu zaman yukleme geden vaxt saytlarda rahat gezinmek, videolara baxmag olmur... İndi sizlere sualim beledi ki men İDM programinda yukleme suretini nece azalda bilerem yani 200Kb sureti biraz aşagi yuklesin hardasa 100-120Kb ile... Komek eden her kese derin teşekkurler.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 fiko_89 2 formada mümkündür 1 - endirim sürət limitini bütün yükləmələrə tətbiq etmək - link 2 - sürət limitini yalnız indiki,cari yükləməyə tətbiq etmək - link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 __xarqo__ qaqam o gosterdiyin birinci linkdeki kimi bayag eledim ama nedense bir deyişiklik olmadi qaldiki o ikinci gosterdiyine men yukleme eden zaman bele bir pencere gelmir BAX Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 fiko nacat kacat bas o pencere gelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ReD DeMoN yoxduye qaqaş BAX Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 fiko bir defe mendede bele olmusdu sen ne vaxtsa yukleme edende elave seyleri basmisan sureti azalatmaq ucun o yer itibdi.idm yeniden yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Red Demon yox qaqa mence bu bilirsen nedendi mendeki versiya kohnedi 6.05 bu versiyani neye gore iwledirem youtube-da geden videolari savefromla rahat 360p mp4 formatda yukleyirem ama IDM-nin teze versiyalarinda bu yoxdu ona gorede hemiwe bu versiyadan istifade edirem.. qaldi ki elave seyler basmagima hecneye el deymemiwem nece var eledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ...İDM-də sürətə məhdudiyyət menyusu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Tesekkurler Mehdi.Bunu bilmirdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ...ReD DeMoN , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mehdi1998 brat cox sagol videoya gore ama mende o gosterdiyin menyu yoxduda ne qeder qurcaladim tapa bilmedim BAX Video_2013-02-21_182803.wmv Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ..məndə olan versiyanı yüklə...içərisində aktiv etmək üçün və updati-i blok etmək üçün fayllar var...bunu yükləyib menyuya bax...gör fərq edirmi.... http://www.boxca.com/8vsnt6glrgtw/Internet...anager.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mehdi1998 Kamran qardaw men bayaq bu versiya barede qeyd eledim ki teze versiya iwlede bilmerem neye gore ona gore ki youtube-daki videolari mp4 formatda yazmag olmur ama bu iwletdiyim versiyada mumkundur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ...ay qardaş...əgər İDM menyusunda mp4 fayjını download etməyə icazə varsa,mümkün deyil ki,götürə bilməyəsən... ...sənə göndərdiyim ilə mp4 formatda youtube-dən rahat download edə bilərsən... ....bir daha test etdim...youtube-dən mp4 rahat götürür... ...youtube-dən videoları başqa rahat üsullarla da götürə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Kamran seni bawa duwurem ama men bir nece IDM versiyalarini yoxlamiwam hec birinde netice vermiyib ancaq flv formatda goturur qaldiki linke boxca axir vaxtlar zayliyir hecne yuklemek olmur ordan imkan varsa linki bawqa yere upload ederdin... birde bununcun bawqa usullarda var deyirsen hansi usullardi ki ele menimcun bu rahatiydi deye hemiwe mp4 formatda goturub burbawa flewkaya yazirdim tv-de baxmag ucun bele convert eliyende uzun olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ...İDM yuxarıdakı link işləyir... ...başqa link... Internet_Download_Manager.rar ...youtube-dən mp4 formatda yuxarıdakı İDM versiya ilə download.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Kamran cox sagol brat hem video ucun hemde link ucun ama men indi oz komprimde IDM prosulu silmek istedim perezaqruzka indide windows acilmir hec 5 gun deyil format elemiwem uje zayi cixdi vostanovitde etdim butun programlar silindi o qeder eziyet cekib yazmiwdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Proqrami neynen sildinki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ...səndə bu artıq bir neçə dəfədir baş verir...nəsə ciddi problem ola bilir... ...hdd ayırmısansa birləşdirib format elə....format zamanı d diskini yenidən ayır... ...format qurtardıqdan sonra norton internet security 2013 yaz...sonra digər proqramları. (windows 7 yaz...yazan kimi update-i 5-10 günlük bağla)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 adi qaydada Panel Upravleniyadan.. Vostanovitde etdim programlar getdi hamisi o qeder eziyet cek yaz sonra silinsin.. Birde o evvelde goy ekrandi vardiye onunda vaxti oldu 30 san baxiram windows aktivlewib Kamran mende D diskinde axi lazimli fayllar onlari sile bilmerem tutumlarida coxdu hem men hardi diski birlewdirib sonra format zamani ayirmiwdim yene bele olmuwdu mence problem kompyuterlik deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 fiko_89 axsamin xeyir. Movzudan kenar olacaq bilirem amma diqqetimi cekdi sorusacam. Qaqa paylasdigin sekildeki hansi Windows 8-di? Linkini vere bilersen mene? Onceden cox sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 homeproduction, qaqaw salam.. ele axirinci 1.30 versiya Uralsoft ama nese buda xowuma gelmedi hec 5 gun deyildi format elemiwdim yene formatlamali oldum kompyuteri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Sebeb ne oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 hecne bidene programi sildim perezaqruzka istedi sonrada sistem acilmadi windows 8-in logini zadi gelir eleki adima dobro pojalovat buna catir ekran qaralir elece qalir mende vostanovitde eledim butun yazdigim programlar hamisi silindi eseblewdim lap Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Gorekde mende 2 gune format edib bunu yazacam. Gorek ne gosterir. Cavablandirdigin ucun tesekkurler! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.