GooGle_Chrome Konu tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Şubat 2013 Salamlar . Windows 7 (32 bit) sistemidi , istənilən əlavə USB qurğu taxım kömpüterə açır ama öz başına içinə qəribə şeylər yazılır . Silirəm format edirəm təzədən girirəm yenə orda qalır . Bunun həlli yolu var . Bu videodan daha aydın başa düşərsiz . Videoya bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Buyur bunu yukle 2-3 defe iwe sal,o sehv elemiremse virusdu,qohumumuzdada olmuwdu bunla hell etdim.Winrardan cixar her ikisini bat-olani iwe sal,Birde antivirus yaz caliw, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 kompyuterinde virus var USB taxan kimi avtomatik USB a dusur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Dediyin kimi etdim yuklendi ekrana gelende de povtoritde verdim prodlojitde verdim otmenada verdim hech olmurdu otmenanin dayanmadan basdim hecne alinmadi . 2 defe etdim bu usulu ama silende 22m silindi fleshkartdan Tanner qaqash hell yolu nedi neylemeliyem ? Antivirus yazmaliyam ? Meslehetli ve lisenzyali antivirus bilirsiz ? Linki mumkunduse yerleshdirerdiniz Komek eden olmuyacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Yan antivirus yaz yada kompu yeniden format et sonra antivirus yaz USB ni de scan ele antivirusa kompuda buyur antivirus linki lisenziya fayllari var icinde Avira Free Antivirus 2013 13.0.0.2516 (2013) Русский Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 ...Tanner qardaşın dediyi kimi eləsən düzələcək...kompüterdə əməllibaşlı virus var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Antivirsu yükləyəndə kompüter donur ağır işləyir , bu hal Kasperskiy antivirusda baş verib . Bu antivirusda belə olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 ...avira yaxşı antivirusdur... ...mən norton internet securty 2013 işlədirəm.bu antivirusda 1 xüsusiyət var... sən kompüterdə işləyəndə antivirus kompüteri məşğul etmir...o əsas işlərini kompüter sakit olanda,yəni heç 1 iş görməyəndə görür...ona görə də antivirusla bağlı donmalar olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Kamran Duz deyir Avira kompyutere Kaspersky kimi yukleme etmir yeni demek olar zeif kompyuterlerdede isletmek olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 qaqaw sen ola bilsin flewkartin format zamani sistem faylini deyiwmisen misal ucun NTFS olub sen FAT32 elemisen bax bele mende bidefe bele sehfen elemiwdim duzelde bilmediyimden obwi format verdim kompyutere ondan sonra duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 beli bu virusdur.menim komputerime de dusmusdu.ancaq fleskartda bele gosterir.indi senin butun exe fayllarina virus dusub.her hansi proqramin qovluguna baxsan gorersenki hemin exe faylin meselen esxplorermgr.exe adli fayl var.anti ile kompyuterini temizlemek vaxt aparacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 Mənə məsləhət verə bilərsiz FORMAT edirəm kömpüterın yaddaşını(HARD DİSKİ) necə bölüm ? Obşi yaddaş 300 GB dı 100 C) diskidi 200 də D) belə yaxşıdı yoxsa C) diskini artırım ? Nə məsləhət verə bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 ele yaxsidi.d diskine cox ver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 Bu virus yenə bulaşıb necə düzəldim ???? Avira antivirus yüklədim gücü çatmadı yəni silir sora yenidən yenə gəlir ... xahiş edirəm kömək edin ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 gərək format edəsən kompu daha sonra Kaspersky yazıb D diskini yoxlayasan açmadan yəni formatdan sonra D diskini açma.Kaspersky yaz proverka elə.daha sonra aç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 antivirussuz başqa variantı yoxdu bunun ???? Çünki antivirusa inanmıram ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 varianti odur başqa cürə olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 bidəfe kaspersky. yazıb scan elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 məndə kaspersky var boot menyudan diskı yazıb açasan və onunla təmizləyə bilərsən amma ondansa format məsləhət görürəm sənə.lazımdırsa dediyim kaspersky variantını sabah qoyaram burda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Qardaşlar mənim fikrimcə Advance system care 7 yükləyib bütün kompyuteri yoxlasın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Yasin57 advanced virusları təmizləmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 onun variantı ancaq format başqa yol yoxdur olsa da müvəqqəti olacaq.formatla tam düzələr. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 kaspersky tam düzəldəcək məndə də fleşkartda var idi o virus Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ağustos 2014 sən əvvəlcə gərək kaspersky olan kompyuterdə fleşkartı yoxlayasan tam olaraq daha sonra fleşkarta kaspersky setup key fayl driver paket köçürdəsən.format elə sonra öz kompyuterini daha sonra dediyim fayllar atdığın fleşkartı taxıb driverləri yüklə və kaspersky yaz.ondan sonra kaspersky obnavleniya ver sonra D diskivi yoxla ondan sonra tam rahat işlədə bilərsən.bu dediklərimi eləməsən problem yenə qalacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
django Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2014 qaqaş komputerinə adw cleaner yukle skanirovat elə duzəlsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.