Faiq Əhədov Konu tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Şubat 2013 Salam bilmək istərdim mən hər formatdan sonra Brandmauer Windows, Sentr obnovleniya Windows birdə Windows Defender bu bolmələrdəki qorumanı mən həmişə söndürürəm sizcə bu elədiklərim düzgündümü? Birdə mən Vostanovleniya etdikdə sistem həmişə format olunan zamanına keçir belədə olduğda bütün yazılan programlar silinir, belə olarmı ki mən bütün özümə lazım olan programları yazım və hər vostanovleniya edən zaman sistem programlar yazılıb-bitən gündən davam eləsin.. bu haqdada kim bilirsə yazsın əvvəlcədən təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 1-2 ci suallarindakialri mende edirem,amma 3cu sualdaki.Win7dide istediyin tockaya qayidir,yeniki prog ustanovka edende cox programlar tocka saxliyir,ve nese problem olsa atirsan arxaya,amma win8de temiz sifirlanir, programlar silinir, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 adamıda yandıran bududa qaqaş təmiz kehfin pozulur.. mən fikirləşdim ki yəqin bu Brandmauer Windows, Windows Defender, Yeniləmələri söndürdüyümdən belə olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 fiko sene gostermisdime vostonovleniyani nece yandirillar, nece aktiv ediller.bax ora daxil ol sozdat tocki vostonovleniya var onu bas.yeni ber pa noqtesi yaradirsan.sekildeki kimi sozdat basirsan.ne vaxt yaratdinsa noqteni hemin proqramlar yaddasda qalir sasa.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Hamıya Salam! Fiko qaqam bağışla sənin mövzundan kənar oldu. Əlavə mövzu açmaq istəmədim. Üzrlü hesab et. Windows 8 - dən söhbət getdiyi üçün mən də elə bura yazmaq istədim. Xahiş edirəm köməklik edin. Bilmirəm niyə belə di? Bunu necə yığışdırmaq olar. Mişkanın sağ tərəfini vuranda çox artıq şeylər gəlir. Onları necə yığışdıra bilərəm? Əvvəlcədən çox sağolun. 2013-02-28_182347.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 ReD DeMoN, ok qaqa bu dediyini anladım çox sağol elə məndə belə fikirləşmişdim XP-dədə demək olar belədi, programları tam hamısını yığım sonra təzə toçka yaradacam bəs indi mən bu vostanovleniyanın tutumunu nə vaxt artırım toçkanı yaratdığım gün ya elə indi? Xatırladım ki indi həmin yerdə 10 Gb-dı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Fuad onlar artiq deyil.sistem aletleridi.butun windows 8 lerde eledir.eger yigisdirmaq istesen Ultimate context optimizer proqramindan istifade ele.Proqrami yoxlamamisam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 fuad_mark, eybi yoxdu qaqam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 fiko 10 gb yaxsidi artirma. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 ReD DeMoN, Ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Fiko qaqam icaze verdiyin ucun cox sagol Red Demon qaqam sende komeklik ucun cox sagol. Haqqinizi hall edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Halal xoşun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 fuad_mark buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.