Emil.Kerimli Konu tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Şubat 2013 Salam Əziz Dostlar. Mənə Məktəbdən praktiki iş veriblər və Photoshop haqqında düzəltməliyəm. Düzdü özüm Photoshop-u bilirəm 70 - 80 % bilirəm. Lakin sizə müraciət etməyimin səbəbə istəyirəm yaxşı bir iş təqdim edim və mənə Azərbaycan dilində Photoshop öyrədən sayt lazımdır ki, orda ki, yazılı izahlardan istifadə edərək praktiki işimi düzəldim. Yəni mən iş düzəldib World-də yığıb çıxartmalıyam və istəyirəm ki yaxşı bir iş düzəldim. Bunun üçündə sizlərin köməyinə ehtiyacım var. Kim Azərbaycan vəya Türk dilində yaxşı Photoshop dərsləri saytı bilirsə yəni Photoshop-un başlanğıcından dərsliklər mənə yazsın. Hər birinicə təşəkkürlər edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 bura bax yaxshi saytdi az dilinde photoshop saytlari azdi rusca bunu meslehet gorurem ne desen varphotoshop-master.ru Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil.Kerimli Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Çox sağol qardaşım. Allah razı olsun. Düzdü bilirəm Azərbaycan dilində çox azdı. Rus dilinidə yaxşı təmiz bilmirəm və google tərcümədə nə qədər olmasa da tam yaxşı tərcümə eləmir onun üçün elə Azərbaycan dilində dedim. Bu verdiyin linkə baxdım yaxşıdır çox sağol. 1-2 şey yenədə götürə bilərəm Bir daha təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 halal xoshun rus dilinde olan saytlarda hnsi aletden istifade etdiyin hekillere baxib da etmek olar men ele edirem turkce bilirsense turkcede codu dersler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil.Kerimli Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Türkcə hə qaqam bilirəm. Bir şey sorusum Worl-də sənəd yığırdım vərəqi albom vərəqinə çevirmək istəyirəm unutmuşam hardan edirdilər bayaqdan qurdalayıram tapa bilmirəm. Bilmirsən dəqiq? ) Hansi menyudan girib edirler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2013 wordden biraz bilirem amma indi komputere yazmamisham ne etmek istediyini de basha dushmedim aydin yaz burada Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 Emil.Kerimli, photoshop haqqında olan mövzuda başqa sual verməyə icazə yoxdur... istəsən aşağıdakı linkdəki mövzuda Word-ə aid suallarını verə bilərsən... http://forum.windows-az.com/topic_6101/4 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.