Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 28 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Şubat 2013 1ci 2ci Salamlar dimeli,komp menim deyil dostumundu sadece bu problemi mene dedi hellini axtardim ne qeder eledim tapa bilmedim sizlerden birinin belke bileceyini duwundum.Diski taxir biosdan Cd/DVDni birinci edir oki loading filesdi sehv elemiremse o gelen yerde ilk once birinci xetani verirdi.Sora didim gir biosdaki deyiwikleri sifirla.Biosu sifirlamadiya o cixiw yerinde olure onu eledi.(Noltbukdu).He sora ikinci wekildeki xetani verdi.Vusalin video dersliyi var PC ve noltbukda biosu resetleme onu tapdim verdim.Sabax disk alib onuda yoxlayacaq,o problem neden ola biler umimiyyetle.TUrklerde axtardim biosu sifirlayandan sonra duzeldiyini deyirler bunda nece sifirlayacayiq qaldim.Yene o xetani verse fsoda :/.Onceden tewekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 basqa diskle formati yoxla eger alinmasa biosu sifirla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 Acronis true image ile diskleri birlewdir yeniden bol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 hm,aciq veziyyetde format etdi,komp ozunun deildi,windows old cixdi sildi amma bele cixir 1 kompda iki sistem var,amma neniyek.Ozunun deyil die cox ellewmedi ,amma bunun esl sebebi nedi :? cox diskle yoxluyub bele cixir, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 ...çox vaxt bu 2 səbəbdən olur.... 1.sistem fayllarından d diskinə düşəndə.... 2.formatdan sonra diskləri bölənsəşşş ...ona görə də disklər birləşdirilib silinməlidir...sonra format gedir... ...elə olur ki,üstündəki əməliyyat sistemi ilə heç cür alınmır.onda digər əməliyyat sistemi ilə formatı başlayırsan....deyək ki,üstündə windows 7-dir...xp diski qoyub c ,d və s. diskləri görən yerə qədər gəlirsən...diskləri birləşdirib silirsən....format başlayan yerdə diski çıxarıb windows 7 qoyursan...və başdan format edirsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 iW orasindadi hec o yere catmirda,o gelire diski taniyira CD/DVD ok bele fason yazi bax ondan sora bu cixir, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 ....elə problem də odur ki,diski görə bilmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Kamran qaqaw,birinci wekilde baxdin :? nese wunurda problem var yazir,ikincide ise tamam ayri wey geldi,diskde deyiwdirilib yoxlanilib olmuyub,amma ayri proglari yoxlamiyib meselen Bootu sifirlama progunu zadi, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 ...1-ci düzdür şnur problemidir... ...2-ci məncə hdd ilə əlaqədardır...orjinal xp sp2 ilə yoxlamaq lazımdır...1 dəfə diski təmiz silə bilsən,düzələcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.