Jump to content
Forum Windows-az.com

Format getmir


Recommended Posts

1ci

2ci

Salamlar dimeli,komp menim deyil dostumundu sadece bu problemi mene dedi hellini axtardim ne qeder eledim tapa bilmedim sizlerden birinin belke bileceyini duwundum.Diski taxir biosdan Cd/DVDni birinci edir oki loading filesdi sehv elemiremse o gelen yerde ilk once birinci xetani verirdi.Sora didim gir biosdaki deyiwikleri sifirla.Biosu sifirlamadiya o cixiw yerinde olure onu eledi.(Noltbukdu).He sora ikinci wekildeki xetani verdi.Vusalin video dersliyi var PC ve noltbukda biosu resetleme onu tapdim verdim.Sabax disk alib onuda yoxlayacaq,o problem neden ola biler umimiyyetle.TUrklerde axtardim biosu sifirlayandan sonra duzeldiyini deyirler bunda nece sifirlayacayiq qaldim.Yene o xetani verse fsoda :/.Onceden tewekkurler.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

...çox vaxt bu 2 səbəbdən olur....

1.sistem fayllarından d diskinə düşəndə....

2.formatdan sonra diskləri bölənsəşşş

...ona görə də disklər birləşdirilib silinməlidir...sonra format gedir...

...elə olur ki,üstündəki əməliyyat sistemi ilə heç cür alınmır.onda digər əməliyyat sistemi ilə formatı başlayırsan....deyək ki,üstündə windows 7-dir...xp diski qoyub c ,d və s. diskləri görən yerə qədər gəlirsən...diskləri birləşdirib silirsən....format başlayan yerdə diski çıxarıb windows 7 qoyursan...və başdan format edirsən...

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...