GIQANT Konu tarihi: 17 Temmuz 2010 Paylaş Konu tarihi: 17 Temmuz 2010 SALAM dostlar xahiş edirəm sizdən mənə Windows 7 CArbonun Yükləmə linkini verəsiniz. NEt də araşdırdım hərəsində bir problem olur ya linlker qırıq olura yada heç olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2010 buyur yukle Windows 7 Carbon Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIQANT Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2010 chox sagol tapdim |Torrent yukleyirem AMMA yenede carbondan yaxshisini goren olsa xaish edirem linki versin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2010 bilirsen ondan yaxsisi ele windows 7 ultimate (rus eng turk ve s.) cunki temizi budu yeni deyisiklikler edilmeyib men bunu isletmisem lap goze aktivde edirsen vessalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR-BoY Mesaj tarihi: 28 Eylül 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2010 Mence En yaxsisi XP 2002-di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 28 Eylül 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2010 Məndə windows 7 orginal türkcə var.Türk dilindən hazırığa gedəndə türk məlimim verdişdi. həcmi 3 gb yada 2gb sayıtda yerləşdirməyə internet surətim inkan vermir onun üçün sizinlə paylaşa bilmirəm. Paylaşmağın başqa üsulunu bilən mənə desin məncə başqa üsül yoxdur. Əyər kamputerinizin parametirləri azdırsa windows xb 2002 yox sp2 işlədin həm drayverləri yükləyəcək həmdə çox yüngüldü.Məktəbin kamputerlərinin hamsını sp2 eləmişəm məktəbdəki kamputerlərdə hamısı selerondur yən az parametirlərə malikdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.