VahidoV Konu tarihi: 13 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Mart 2013 Salam.Mene nokia 6300-format etek qaydasi ve yuklenecek proqram lazimdir.Yeni usb kabel ile.Teleofun daha dogru desek proqramini pozub yeniden yazmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vusal1994 Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 bax gor isine yarayar Nokia 6300Format Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 Cox sag ol.Baxim gorumde.Emele gelse xeber edecem. Yoxladim.Hetda bir nece bu markali ve modelli telefonun uzerinde.Defelerlede tedim ve nezeriyeni tamoxuyub orada oldugu kimi icra etdim.Alinmir.Sag ol.Eziyyet cekib axtardin.Allah amninda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 Vahidov, qaqa mənimdə telefonum 6300 idi. Format atanda sıra ilə * 3 YES birde yuxarı yandırıb söndürmə düyməsini sıxıb saxlayırsan 7-8 saniyə. Telefon açıqdısa sönüb yanacaq. Sonra isə əvvəlki vəziyyətində olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.