VahidoV Konu tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Mart 2013 Salam.Men bu saytdan Windows 8 x86 (x32) Professional Optimized Win-Torrent v.1.1 [Русский] yukledim.Yuklenme torrent ile tamalandi.Sonra men hemen proqrami WinToFles proqami vasitesi ile hemseki kimi floskarta yukledim.Adi qayda ile ve format qaydasi oyrenek formata basladim.Kompitor floskarti oxumur sanki.Yeniden basladib acan kimi windows 8 isaresi gelir yeni 4 duzbucaglidan ibaret goy isare ve ne qede gozlesende hec ne olmur.Sebebi nedir?Amma floskartin isigi yanir.Basqa cur de yoxladim.Yeni floskarta atmadan kompitorun ozu uzerinde qurasdirma .Orada isledi amma gerek diger sistemi o birinin uzerine yukeyim format bolmesi yoxdur.Kompitor Benq Joybook Sp 52 modelidir.Tecilikomek lazimdir.Tesekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Sistemi setup kimi yaz sonra C diskindəki windows.old qovluğunu silərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Men setupu tiklamagla formati yoxladim.Bu zaman diger sistemin uzerine dusur.Bacarmadim sonra kohnenei silmeyi.Hem deki USB ile niye getmir goresen?Cunki yazmisam bir defe bu kompitora Windoes 8 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Sistemi yazmamisdan qabaq Fleş kartı NTFS kimi fformat etmək lazımdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Nece olur ki o?Men sekili yerlesdiremnece formada qalir. NTFS he basa dusdum men hele o cur format etmisdim.Onun adi yarim kecici sxemik format sayilir men NTFS hele etmisidmolmadi windows-8-clean-install-03.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Ya digər vindovs 8 yaz ya da başqa fləşkarta yaz. Ola bilsin fləşkarta səhf atırsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Basqasinda yuklemisemo da islemir.8 Gb floskart goturem.NTFS format edirem.Sonra windows 8 proqramini WinTOflash proqrami ile atiram bele olur.Her usulu yoxlamisam.WinUSb setuplada atmisamislemeyib.Basqa windows 8 atmisam isledir.Ancaq ikisin burada yuklemisem olarda bu probilem var.Deyirem belke siz yukleyen sistemlerde basqa ne ise qayda var bu sebeden sorusdum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Biosda AHCİ və İDE var əgər AHCİ-disə İDE edin əgər İDE-disə AHCİ edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 BIOS-menuda ohansi bolmededir?Men CD-Rom yox UsbFlash ile format edirem.Orada ise BooT bolumude Sen Deyen soz var CD-ROm-da yazilib.USB -da ise HDD ve FDD yazilib.Sen izah etde dede belke men sen basqa bolmede deyirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 boot menyuda birinci usb yerləşdir .Səhv etmirəmsə f5 ya da f6 ilə yerdeyişmə etmək olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 Ay qaqa olar primmitik seylerdir.Men yeni olarsiz format etmisem?Olarin hamisini bilirem.Sadece wekilde qoymusam axi windows o formada gelir dayanir.Men eger USB bire qoymasaydim o wekili hardan oxuyardi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 VahidoV, Qaqaş sən birinci onu Windows XP ilə C diskini sil sonra isə Windows 8 yaz...Belə etsən yazılacaq... Birdə imkanın varsa fləşə atmaq istədiyin sistemi WiNToBootic bu programla et... Test edilib 100% işləkdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 He baxbu agilli fikirdir.Hem kompitor bos olur Hart-diski.Men onda ona Windows xp elave edim.Format edim amma hec ne atmayim.Perezaqruzka verib 8 olan floskarti daxil edim he?Bu usulu ewitmisem.Cox sag ol.Gorekde.INSALLAH yaxsiolar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 İnşallah... Uğurlar!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.