Faiq Əhədov Konu tarihi: 15 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Mart 2013 Salamlar hər kəsə.. Mən bilmək istərdim sizin işlətdiyiniz Windows 8-lərdə kompyüteri aşağıdakı paneldən söndürəndə necə sönür? Məndə ekran qaralır ancaq prossesor gec sönür.. notbukdu məndə... Cavablarınızı gözləyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 Windows 8 ƏS özü 3 saniyəyə sönür amma kompyuter gec sönür. Məlumatlar yadda saxlanılır ona görə. Məndə də belədi narahat olma. Windows sönür kompyuterin sönməsini gözləmirəm qapağı bağlayıram orada öz işin görür onsuz (PC üçün sönmədən tokdan çıxarmaq olmaz) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 Point-Blank, Qaqaş mən notbuku tokla işlədirəm ona görədə tokdan çıxarda bilmirəm tam sönməmiş... Buda məlum kompyüterə ziyandır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 PC kimi. Onda gərək sönməsini gözləyəsən əks təqdirdə ziyan ola bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2013 Qaqaş ama bir fərq var ki bunda mən o biri Windows 8-lərdə əlavə qadjetlərlə söndürəndə tez sönürdü marağlıdı mənə bununla onun arasında nə fərq varki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 fiko_89, mən gadjet işlətməmişəm ancaq onu deyə bilərəm ki, Point-Blank haqlıdır... Bu mənim də kompüterimdə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Maksim_252, Bəs sən söndürəndə necə söndürürsən həmişə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Axsaminiz xeyir. Deyilenlere mende qatiliram. Mendede gec sonur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 he heledi daimi aktivasiya var sizde uwaqlar?mende var daimi deyil o kms bele weyler yaramir 1ni tapmiwam qeweydi ama gerek her abnavleniyadan sonra yeni sistemin gerek tezeden aktivasiya eliyesen onunla ama qewey iwleyir sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Məndədə gec sönür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Mən belə görürəm bu problem bir çoxlarımızda var bunu necə düzəltmək olar görəsən... Hamımız birlikdə köməkləşək bu problemi həll edək dostlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 fiko_89, mən adi söndürmə qaydasıyla, sağ tərəfdə aşağıdan söndürürəm... 123.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Maksim_252, Məndə elə ordan söndürürəmdə qaqam yuxarıdakı şəkildə məndə göstərmişəm ama gəl ki gec sönür bunu nəynənsə düzəltmək lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 fiko_89,demək olar ki bu hamının kompüterində olur... Yadındadırsa Windows 7 işlədəndə də kompüter gec sönürdü... Ancaq Windows 7 - də ekran tez qaralmırdı... yalnızca tam sönəndə ekran da sönürdü... Çünki sistemin bütün funksiyaları sönürdü... Windows 8 - də də bu cürdü... 1 fərqi var ki, Windows 8-də ekran tez qaralır... Gərək bütün funksiyalar sönsün... ondan sonra kompüter tam sönür... Demək istədiyim odur ki, bu problem deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Maksim_252 Hə elədi qaqa... Bu heç olmuya 1 dəqiqə olsaydı eybi yox ama adamıda narahat eliyən çox gec sönməsidi... Hardasa 3 dəqiqə çəkir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Bu problem deyil. Windows8 3 saniyəyə sönür qalan kompyuter isə ramı hard diski vga-nı və s ehtiyyatla söndürür. 3 ya 1 dəqiqə????? məndə hamısı bir yerdə 14 saniyəyə sönür. əgər 3 dəqiqəyə sönürsə bu artıq problemdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Point-Blank, heç özümdə bilmirəm nədəndi bu..bilirsən necə sönür? kompyuterdə ekran qaralır və daha sonra notbukun altı yenidən səs eləməyə işləməyə başlayır biraz keçir sonra sönür ama açılanda tez açılır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Hmm sənin işin "uruscax" Məndə 3saniyyədən sonra yüngülcə çıkk eliyir sönür səs də gəlmir daha kompyuterdən notbukun altındakı göy işıq yanıb sönür 10-11 saniyə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 məndədə elədi ama gec sönür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 link2 normalda belə sönməlidi. Burda gördüyün proqramlarla təmizlə: Tmizlm.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Bu format olunduğu gündən belədi.. Əgər sonradan olsaydı bu programlardan bir neçəsini işlədərdim... Ama mən əvvəlki işlətdiyim Win 8-lərdə qadjet zad əlavə edərdim ekrana panelə onla söndürəndə tez sönürdü ama bu işlətdiyimdə sadə təmiz 8 olduğundan qadjet əlavə etmək olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Mən işlətdiyim təmiz rahat problemsiz və çoxlu 8 əs olan sistem: Windows 8 (6in1) Build 9200 RTM 9200 x86/x64 English əlavə link İşlətsən bunu işlət məsləhətlisidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Təşəkkür link üçün qaqaş ama mən işlətdiyimdə təmiz 8-di içindədə bütün versiyaları... Məncə bu sistemlik deyil çünki mən işlətdiyim bütün Win 8-lərdə bu beləydi ama 7-də belə deyildi tez sönürdü... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Halal xoşun... Onda deməli kompyuterin vvindovvs 8-i dəstəkləmir... Bir də vvindovvs 8-i neçə dəfə format edib yazmısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Hardasa 5-6 dəfə cürbəcür versiyalarını yoxlamışam...Ama belə normal işləyir indiki sürətlidi.. Belə ram 4 prossesor 64 bitlikdi video karta 2-di.. Məncə bu 8 üçün normal bir göstərici... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.