Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Hard diskində ola bilsin səhflik var. Mən 6RAM 256VGA AMD 1.3GHz 64bitlik 320HDD bununla x86 Professional işlədirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Vallah hard diskdə belə normaldı... Pis deyil... Bilmirəm problem nədədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2013 Dostlar mən belə bir çarə tapdm kompyüterin tez sönməsi üçün bu üsulu yoxladım məndə uğurla alındı sizinlədə paylaşmaq istədim ki biləsiz... Məndə kompyüter 10 saniyəyə söndü... VİDEO Buda həmin yazacağınız kod - C:\\WINDOWS\\system32\\shutdown.exe -t 01 -s -f Uğurlar!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 19 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2013 ewi bezdim e windows 8-den qardasim kec windows 7-ye Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Mende 14 saniyeye acilir 14 saniyeyede sonur ola bilsin sistemle elaqeli cox program yazmisan. Men cox vaxt bu progla sondururem. http://torrent-windows.net/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 VusVus, Təşəkkür qaqaşım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 ...windows 8-də sistemin daha tez sönüb-yanması üçün aşağdakı 2 üsulu test etdim.mənim kompyuterimdə az fərq elədi... ....aşağdakı reg faylını yükləyirsiz.. http://www.boxca.com/72zxxa2wgjr5/Button.zip.html ...moy kompyuterin menyusunda əyarları dəyişirsiz... . ..fiko_89 qardaşın şəxsi ismarıcına əsasən bu videodərsliyi hazırladım.və windows 8 işlədənlər üçün paylaşdım ki,test etsinlər... ...qeyd : mənə gəldikdə windows8-in açılma-və bağlanma sürəti sistemin gücünə uyğundur və məni qane edir...amma bəzi userlər daha da sürətli olmasını istəyir deyə çalışdım kömək edəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Çox sağol Kamran əlin-qolun dərd görməsin... Mən bu üsulu elə bu dəqiqə yoxlayıram düzdü mən kompyuterdə gec sönmə probleminin qarşısını almışam bir sadə üsulla hətta bunun üçün video dərslikdə hazırlamışdım hansısa bir mövzuda... Ama tez açılmağına görə heçnə tapa bilməmişdim bu İnşallah işimə yarıyar... Birdə brat sən göstərdiyin videoda Pusk bölməsi başqa cür açılır bunu necə eləmisən?? Deyə bilərsən?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 ... fiko_89 ,halal xoşun... pusku dəyişmək üçün Stardock Start8 yükləyirsən vəssəlam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Kamran sən dediyin kimi etdim kompyuter əvvəlkinə nisbətən daha sürətli açıldı ama o menyuda göstərdiyin dəyişiklikləri elədikdən sonra sistemin elə bil vizual görüntüsü zəiflədi hər hansısa bir programı açanda əvvəlki kimi effektli olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 ... hə düzdür...çünki bu sürət bəzi animasiya effektinin deaktiv edilməsi hesabına artır... ...ümumiyyətlə sürəti artırmaq nəyinsə bahasına başa gəlir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 hm onda daha lazım olmadı bu brat yenə bunada şükür sən verdiyin o reg. faylını kompyüterdən təmiz necə silə bilərəm?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 ....reg faylı problem yaratmayacaq...moy kompyuterin əyarlarını yerinə qaytar vəssəlam.mən də belə etdim.və effektlər qayıtdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Hə elədi ki var qayıtdı brat təşəkkür.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.