Jump to content
Forum Windows-az.com

Yeni Windows XP


VahidoV

Recommended Posts

Salam.Mene meslehetli Windows XP proqrami lazimdir.En son versiya ve canlandirilmasi,temelri cox olan.Uzerinde driverleri ve bir cox proqram novlerini cemleyen sistem olsun.Yeni kompakt disqde oldugu kimi.En son versiya 2013 ve ya 2012 amma uzeride driver ve proqramlari cemlesin.Xahis edirem kimse bu cur sistemin torrent linkin bilir/Hecminilan ihec bir ferqi yoxdur.Yaraadilan inmkan ucun tesekkurler.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Dede ALLAh canini sag etsin.Windows XP dunya uzre birinci yerde geden sistem sayilir.Idareler,mektebler ve diger muesselri ekser qismi Windows Xp isledir.menim ozumde coxlu window 7 ve Window 8 var.Amm b uda lazimdir.AMMA axirda ne yazmisan o barede hec ne alamdin.Bunu xp ye ne aydiyati?

Link to comment
Share on other sites

...VahidoV , problem deyil...cavab yazanda userin adından istifadə etsən daha yaxşı...onda qarışıqlıq düşməz...müraciətin ünvanı aydın olar....səndən asılı deyil...bir də görürsən ki,cavab yazdığın və ya müraciət etdiyin user-lə sənin arana başqa user düşür...düşür deyəndə ki,sən yazana qədər səndən qabaq kimsə yazır...

Link to comment
Share on other sites

VahidoV-qaqaw yazdigin bir soz diqqetimi cekdi,Xp onde geden sistemdi :?,duzdu mekteb klub ve s. yerler bunla iwleyir sebebi yunguldu,ve kohne programlar esasen bunla ilweyir,ve klublarin iwletme sebebi ise clubtimer programidi.Windows 7 ve windows 8 ise winxp-dan qat qat ustundur.Bunuda qeyd etmek istedimki yeni nese cixanda kohne unudulmur amma yeni kohneden ustun olur ;)

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...