VahidoV Konu tarihi: 18 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 18 Ocak 2015 Salam . @Gmail.com adresimlə hər hansısa şəxsin telefonunda Playr Store açıramsa,mənim öz telefonumda olan şəxsi şəkillər düşür onun telefonuna. Mən bu prosesi nece dayandıra bilərəm və telefon yaddaşı ilə gmail.com elaqəsin kəsə bilərərm ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 bu linkdə izah olunub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 Heç nə anlamadım bu linkdən .Mən probelm yazdığım kimdir. İndi +google 100 dəfə yenilənib və deyişilib .Amma şəkilləri yedəkləyir ... Telefonumda @gamil.com hesabı var.Hər bir andriddə olduğu kimi.Mənim də cəmi bircə @gmail.com adresim var.Məsələn dostum,hər hansısa bir yaxınım özünə yeni telefon aldıqda mən onuda öz telefonumda istifadə etdiyim @gmail.com adresi ilə qeydiyyat edirəm.Və bu zaman mənim öz telefonumda olan bütün video,şəkil faillər çox qisa və təz zamanda həmən telefona yüklənir.İsteyimidən qeyri-ixtiyarı .Bu isə yedəkləmə sayılır.Bunun qarşısın tam almağın yolların bilən var ya yox ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_Zaqatalalı Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 məsələn iphonedə belə zapret qoyulur ox işarəsi ilə göstərilənləri söndürməklə. IMG_1142.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Kompyuterdən gmail hesabına giriş edib sinxronizasiyanı dayandır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.