MobiTel Konu tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 23 Haziran 2012 Çox sağ olun köməklərinizə görə uşaqlar. Əlinizdən gəldiyindən də çox köməklik göstərirsiniz. Allah hamınızdan razı olsun. Maximum maraqlanırsınız problemlə. Ama mənə aşağıdakı şəkildə quş qoyulan driverlər lazımdır. Driverlərin adı ethernet/lan/network gedir. Kömək eləsəniz çox şad olaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ... bu setavoyun driveridir... əməliyyat sistemin haqqında məlumat yaz.1 də dispetçer ustroystvanın şəkli lazımdır....drp ilə qoya bilməsən dispetçer ustroystvada setavoyun svoystvasına girib kodu götürmək lazımdır...həmin kodla axtarmaq lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Vallah kompüterimin əməliyyat sistemi haqqında bir məlumatım yoxdur. Mən komp 2007-ci ildə alanda komdan elə də başım çıxmırdı aldım. Çerez kompüter də necə, haradan baxacağımı bilmirəm. Dispetçer ustroystvanı İngilis dilində deyin. Çünkü komp İngilis dilindədir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ... əməliyyat sistemi o deməkdir ki, xp-dir yoxsa windows 7 ...dispetçer ustroystvanı tapmaq üçün videoya bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Orda network?modem aç şəkli yerləşdir.Görək qurulub yoxsa qurulmayıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Hə bunu belə de dəə. Əməliyyat sistemi Windows 7-dir. Bu da Dispetçer zadaç görüntüsü. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ... səndə ki driver problemi yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Axı mən wlan KIES programına qoşula bilmirəm. Deyirlər səndə wlan driverində problem var. Problem olmasa wlan telefonumu görər. Siz mənə həmən o iki driveri yollayın yükləyib prob edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ....1. wlanda driverlə bağlı problem olsa,dispetçerdə sarı nida ya sual işarəsilə göstərər. ...2.səndə setavoyun driveri yüklənib.99% bu driver windows yazılanda avtomatik yazılır. ...3.sən həmin driveri ayrıca internetdən yükləsən heç 1 dəyişiklik olmayacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Mənə əslində kompyuterin sag kuncunden Open Network and Sharing Centeri acin > sonra acilan pencerenin sol terefinde Change Adapter Settings e daxil olmaq , orda > Wireless Network Connection olmalidir ora, > miskanin sag duymesini uzerine click edib ve acilan menyudan properties daxil olmaq , orda aşağıdakı sekildeki kimi menu gelecek.mənim daxil oldugum yer Local Area Connection hissesidir . Mənə onun yanında bir dənə də yer olmalıdır ikinci şəkildəki kimi. ora daxil olmaq lazımdır. Məndə o yer yoxdur deyə, həmən o driverləri qur dedilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ... bu driver problemi deyil... səhv etmirəmsə windows-u update etsən bu menyu əmələ gələcək... ... 1 də windows home versiyada menyu primitiv olur.ultimate olmalıdır.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Nə bilim mənə elə deyildi. Windows update olub axı. Necə edim update olsun? Bu mənə çox vacibdir. Düzəlməsini istiyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ... aşağdakı videodan istifadə edə bilərsən... ... update-dən sonra yüklənən update 2 hissəyə bölünəcək.vacib yenilənmələr və vacib olmayan yenilənmələr...vacib olanların hamısını yükləyirsən...mən onları yüklədiyimdən menyuda ancaq vacib olmayanlar görsəndi.vacib olmayanlara baxarsan.hansı sənə lazım və ya maraqlı olsa yeniləyərsən.məsələn 1 neçə dil paketləri var.onları kompüterə yükləyib ağırlıq salmağa nə ehtiyac var ki... və s.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Ola bilər ki, ümumiyyətlə mənim yüklədiyim Windows özü problemli olsun? Çünkü aşağıdakı şəkildə də gördüyünüz kimi, Windows da update olunubdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ... hər şey ola bilər...amma mənə elə gəlir ki,sadəcə sən edə bilmədin...ya sən windows 7-nin yeni çıxmış mod versiya yüklə.ya da TeamViewer 7 proqramını yüklə.id kodu və porolunu de.girim sənin kompüterinə baxım.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Mod versiyanı haradan yükləyə bilərəm? Ya da sən Teamweaver programı ilə mənim kompüterimə son ümid bir gir bax gör alınacaq? Bir də mənə əsas nə eləmək lazımdır onu da kompda sənə göstərərəm, ordakı kimi eliyərsən deyilənləri, bəlkə alındı. Ok? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ... aşağdakı proqramı aç....id kod və porol olacaq.onu mənə göndər.kompüterinə girib baxım.alınmasa sənə windows 7 linki göndərərəm.... TeamViewer 7.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Uje yükləmişəm. Sizə şəxsidən programın id və parolunu yazdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ... proqramı bağla,yenidən aç... kodu və yeni porolu göndər....amma proqramı bağlamaq olmaz,açıq qalmalıdır.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Bilirəm bağamaq olmaz. ID: 731 933 871 Password: 3780 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ... ya məndə ya da səndə hər hansı 1 problem var.girmək olmur...gəl mən sənə 2012 -də çıxmış windows linki göndərim.... ... torrentlə yüklə... içində həm 86 həm də 64 olmalıdır.86bit-i yüklə.... http://www.torrentino.com/torrents/943463 .... qeyd : bayaq sən update edəndə ola bilsin ki,tələsmisən...update edəndə vaxt çox gedir...bəlkə gözləsən update yəqin ki,gedəcəkdi.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 id. 731 933 871 parol. 7053 oxuyan kimi tez gir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ....bəs sən mən verdiyim linkdən yükləməmisən ?.. ayrı-ayrı versiyalar olanda kompüterə girmək olmur....ona görə özümdə olan versiyanı göndərdim də... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 kod verdim tez gir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 ...yenə də alınmır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.