Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 ... təzədə problem oldu...o defe de alınmadı...nurik verən versiya ilə işlə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Yox elə köhnə ilə girmişəm dəəə. Prosta indi sən təzə ilə girdin, mən köhnə ilə. Bayaq da sən köhnə ilə girdin, mən təzə ilə. İndi ikimiz də gl təzə ilə girək ok? Təzə programda, ID: 936 412 253 Parol: 9665 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 ... alınmır...mən indi sənin üçün video hazırlayaram.baxıb ele de edersen... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Onda gəl köhnə versiya ilə edək olar? ALINMASA VİDEONU HAZIRLAYARSAN OK? Versiya 3 ilə, id 936 412 253, parol 7439 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 .... bu videoya bax.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Mən indi təsadüf nəticəsində sırf "Samsung Galaxy Nexus" telefonunun öz internet saytını tapdım və oradan driverlərin ən orijinalını tapdım, telefonuma qurdum. Orada bir dənə video var, o videoda driverləri necə qurmalısan, praktiki olaraq göstərir və mən deyəsən yavaş-yavaş istəyimə nail oluram. Ama driverləri quranda, aşağıdakı şəkildə "SAMSUNG Mobile MTP Device" olan driver yüklənmədi, error verdi. Ama bunun bir çarəsi var. Yenə elə aşağıdakı şəkildə, qırmızı rənglə işarələdiyim yerdə də gördüyünüz kimi, "İzmenenie Parametrov" var ki, ordan müxtəlif cürə yükləyirsən, düzəldirsən. Onu mehdi, sən kompüterimə girib özün eliyə bilərsən? Həmən videoda göstərir ki, driverləri yazandan sonra, "Dispetçer Ustroysva"da, "Samsung Android Phone" olmalıdır, aşağıdakı şəkildə də gördüyünüz kimi elə bir şey məndə də uje var. Ama yenə elə aşağıdakı şəkildə də gördüyünüz kimi, "SAMSUNG Mobile MTP Device" olan driver ida işarəsi ilə göstərilir. Çox xahiş edirəm mehdi gir onu təzdən qur daa telimə ok? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 ... görürsenmi,problem driverdədir.sarı nida odur ki,driver tam yüklənməyib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 teamweaver köhnə versiya. id. 936 412 253 parol. 4422 gir onu sən yüklə gör səndə alınacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 MobiTel Salam Qaqaş. Obiri mövzunu hər halda forum admininə mesaj yazaraq silməsinii deyə bilərdin. Eybi yox daha oldu bitti. Amma birdə beləbir şey olsa (mövzu silmə) forum admini ya hər hansı bir administrasiyaya msj yazaraq movzunu silməyini xaiş edərsən. Belə forum qatma-qaışıq olur.. Verdiyim video bir işinə yaramadısa sənə 1 2 yol deyim bax. Telefonların setting-in də bağlanma yerləri olur ki komputerə bağlananda ilk üncə nəylə bağlansın sd kartla usb ilə kies ilə. Sən telefonun nizamlamalar yerinə bax blə birşey olmalıdır. Driveridə üsdünə sağ tərəfi bas dobnovit driver et açılan pəncərədə avtomatik driveri tapa kliklə və gözlə. Tapmasa driveri sil yenidən telefonu qoşmaqla koomputerə yüklə. Amma səbrli olki driverlər tap yüklənsin. Bunlarla bərabər kies proqramın açıq tut Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.