Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 Maksim_252, Yox qaqas bezdirmirsen. Strafnik ona gore veriblerki eyni IP adresden 2 defe qeydiyyatdan kecmisen. Yaxsisi oduki hemin sayta girme yeni verdiyim sayt var onunla qazan. Hemin saytda Заработать altinda Просмотр рекламы var ona gir ortada reklamlar gelir vur o reklamlarin birine vaxt gedecek vaxt qurtaranda 1,2,3...9 gelecek bide sekil gelecek sekilde hansi reqem varsa onu vuracaqsan. Cox asandi. Pulu goturmek isteyirsense Вывести средства vur ordan gotur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 qaqa sen ayliq ne qeder rubl gotrursen bele saytlardan ? eger alinirsa mende qeydiyatdan kekim pointe pul vurum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 Point-Blank, ştrafnikin verimə səbəbini başa düşdümee, sadəcə ziyanı nədi? onu bilmək istəyirdim. Yaxşı, qeydiyyatdan keçmişəm. bundan sonra orda olacam...Çox sağ ol Qaqa, heç bir saniyə getmir. aşağıda reklamın şəklini də qoymuşam. onun üstünə vururam. təzə səhifədə heç bir saniyə getmir veb.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 alexsauza, deqiq bilmirem ayda neqede gotururem o ozunden asilidi eger cox girsen reklamlara baxsan yaxsi goturessen. PB-a da gedir 1246% Maksim_252, Sen daha url.az ile girmede birbasa sayta gir ozudeki casmisam sen straf oldugun saytda saniyye gedir amma indi girdiyinde basqa seyfe acilir ve yuklenme gedir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Point-Blank, qaqaş, həmin bu təzə səhifədə nə qədər gözlədim heç bir yüklənmə olmadı. rubl heç 0.001 qədər də artmadı. bəlkə url.az-da təzədən qeydiyyatdan keçim. başqa İP-dən. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Maksim_252, Url.az-in ona dexili yoxdu qaqas url.az yonlendirme saytidi men referal ucun ele eledim. Indi yadima dusur o saytda artmir amma gozleyirsen gelir. Videoya bax. Isleyir: http://youtu.be/8tn-OasUz3c Basqa bir sayt var sablonu eynidi sehf salmisam obirinde artir dayan hemin sayti da verim. Link (url.az-siz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Point-Blank, verdiyin saytda da alinmadi. amma videodan gördüm ki frehbux-da eləmisən. freshbux-a girdim . reklama baxmaq yerində otzıv saytı var idi. ora girdim reklama baxdım. hesabımdakı rubl 0.035 rubl artdı artdı. Yəni ki, alındı.amma sonradan otzıv saytı day gəlmədi. saabah yenə baxacam. çox sağ ol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Maksim_252, Deymez. Amma yeni verdiyim sayt isleyir orda yuklenme gedir. Isteyirsense onun da videosun qoyum. Gozle. Ayda bunda da getmir yuklenme nese ters isleyire Amma bunda da gelir pul 1246% Videoya bax: http://youtu.be/4MFhGyQIZeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 Point-Blank, çox sağ ol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 Maksim_252, Halal xosun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 Point-Blank, aurabux-dakı rublları webmoney-ə göndərmək istəyirəm. Nəsə oşibka verir. yazılır ki, О Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 Yox limit qoymur limiti seosprint qoyur. Videoda gosterdiyim kimi et olacaq. http://www.youtube.com/watch?v=r2PyiDiBMcg&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 Alınmadı. yenə eyni cür oldu. istəyirsən wmid-i parolu şəxsi mesajla göndərim. özün yoxla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 Maksim_252, Indi dediyimi yoxla mende de bele olmusdu indi yadima dusdu. Проверить WMID linkdi ona gir duzelecek 100% olmasa team viewerle girib baxaram.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 Point-Blank, yenə alınmadı. burdasansa ID nömrəni mesajla göndərim. gir bax... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 Mesajla gondermisen amma gelmeyib mene mesaj. Göstər/Gizlət agentim budu raufheyderov @ inbox . ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2012 men sene mesaj gondermemisem. agente dostluq gonderdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2012 qaqa bu isde ne qeder rubl qazanirsan ayliq texmini? meselen gunde 30 deqqeni ayirsan buna her gun 1 ay erzinde. men pointe uje pul catdira bilmirem,obnavleniyadan sora her sey qalxib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2012 alexsauza, 30 dəqiqəyə günlük reklamlar bitir. Yəni əgər bu reklamlara bir dəfəyə baxıb qurtarsan yeni reklamlar üçün sabahı gözləməlisən. bir saytdan rubl götürəndə az olur. amma 2 saytdan 1 həftəyə ən az 0.4 rubl qazanmaq olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 salam dostlar eger webmoney acsam ve ora pul kocse sonra onu bakida hansisa bankdan ve ya hansisa usulla ne cur cixartmaq mumkundur ve umumiyyetle bu Azerbaycanda mumkundurmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 busuper, bəli mümkündür. Qeydiyyatdan keçəndən sonra sənin WMID hesab kodun olur. Onu bankda lazımi işçiyə deyirsən. pulunu çıxardırsan... istəsən online ticarət edə bilərsən. Mən letitbitdə istifadə etmək üçün qeydiyyatdan keçmişəm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Maksim 30 deqiqeye bitsede yene axsama qeder yenileri gelir. Indi mende 45.84 RUB var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Maksim_252 amma umimiyyetle ne cur qeydiyyat edildiyin bilmirem eslinde webmoneyin saytinda qeydiyyat qaydasin texmini bilirem amma ondan soraki prosses yeni koselka filan acmaq bilmirem mumkun olsa her seyi evvelden sonuncuna kimi oyreden olsa yaxsi olar); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 busuper, qeydiyyat bölməsində hamısını başa salıblar. Buyur bax... WebMoney - qeydiyyat Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 24 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Temmuz 2012 Maksim_252 qardfasim tesekkur orada qeydiyyat etdim sonra 2 koselka acdim dollar ve rubl ucun indi ne etmeliyem bes mumkunse deysen yaxsi olar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts