Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Kamran o sekil nece duzeldmisen cekib yerlesdire bilersen ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 ...busuper , halal xoşun... ...Fuad Kərimli , buyur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Kamran qoyduğun videoda nəsə problem var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 ...Faiq Əhədov , xəbər verdiyin üçün təşəkkür... ...videoda istifadə etdiyim musiqiyə görə müəllif haqları pozulmuşdu...ona görə video yayımına qadağa tətbiq edilmişdi... ...problemi həll elədim və linki yenilədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Kamran,Videoya görə çox sağol indi baxiram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Çox sağol Kamran əllərinə sağlıq!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 ...Faiq , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 duzeltdim bele şəkil cox sagol Kamran. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Kamran qardaş məndə hərşey normal gedir ama bir dənə o şəkli mənzərə şəklinin üzərinə atmaq onu bax edə bilmirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 faiq qaqam meselen sekili kopirovat et sonra hansi sekilin uzerine qoyasansa ora vistavit et daha sonra layer penceresindeki variantlardan uygun geleni sec, meselen multipy ve ya overlay ve s./ yeni ki hansi uygunlasa onu, bir de kopirovat edeceyin seklin kenarlarinda artiq yerleri silsen daha yaxsi alinar, men bele usulla ediem cox vaxt:) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Kamran izledim senun photoshop meharetivi lezet eledi )sende olan plotosopun linkini bi zehmet atda bura adam paxil olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 busuper, Mən elə demirəm Kamranın videoda göstərdiyi kimi etmək istəyirəm yəni şəklin tam olaraq özünü deyil istədiyim hissələri çıxarıb şəkilə atmaq istəyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 buda 2 ci el iwim sokub yigiram uje photosopu ))))) bir qiymet verunde el iwme aaa lezvaliyiram ozmu seherden Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 ...Teymur , yaxşı alınıb... ...buyur...məndə olan fotoşop linki...kim istəsə torrentlə yükləyə bilər... Adobe Photoshop CS6 13.0.1 Extended Final Multilanguage Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Kamran Cavadov sagol ay brat Allah canvisagelesun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Faiq men bayaq ona gore dedim de ki, sekli basqa seklin ustune qoyandan sonra hansi hisseni isteyirsen saxla qalan hisseleri sil, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 ... Teymur , halal xoşun ... ... ininstall edəndən sonra Photoshop_CS6_13_0_1_update yüklə...sonra proqramı 30 gün trial oaraq 1 dəfə açmaq vacibdir...sonra proqramı bağlayıb aktivləşdir...yoxsa proqram extended kimi deyil standart versiya kimi yüklənəcək...bu halda 3d funksiyası olmayacaq... ... qeyd : hansı dil sənin üçün əsasdırsa o dildə yüklə (türk,ingilis,rus və s.)... qalan dilləri dil paketi kimi əlavə olaraq sonra yükləyərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Faiq, belke de senin istediyini duz anlamamisam amma bildiyime gore bele deyirsense, men bunu 2 merhelede etdim. 1-cide sekli qoydum istedyim seklin ustune ve sonra lazim olan yerleri saxlayib qalan yerleri sildim ve layerden overlay secdim seklin uygunlasmasina uygun olaraq, her sekle gore tebii ki, ferqli secim ola biler , meselen elesi olar ki, overlaydan daha cox Multiply uygun geler ya da sadece Noirmal rejimde faizi 100 faizden bir az azaldarsan vessalam kamran qardasim seni de xos gordum, necesen? her zaman istifadecilere destek olmusan ici men qarisiq, tanri komeyin olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 ... busuper , sağ ol qardaş ... halal xoşun ...səndə də çox yaxşı alınır... ...fotoşopda çox işlər görmək istəyirəm...çünki sevdiyim proqramdır...təəssuf ki,vaxt tapa bilmirəm... ...hərdən sizlər həvəsə gətirirsiz...sağ olun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 busuper, qaqaş sən belə deyirsən layerden overlay, multiply bunlar bilmirəm axı hansılardı fotoşopda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Faiq sekle bax meselen hansi sekli ki, qoyursan basqa seklin ustune orada gorursen sag terefde layer var, orda isareni acanda siyahi cizir ve overlay multipyy ve digerleri hamisi ordadadi Ilkin gorunusde NORMAL sozu gorsenir, ona ona vur acilacaq siyahi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Qaqam məndəki program ruscadı həmdə ki Cs6 versiyadı baxıram indi məndəki elə deyildə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 onun seklinb cekib vere bilersen? esas sag terefi rus dilinde СЛО Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Teamın var qaqam kodu verərdim sənə elə kömək edərdin mənə bir çox şeyləri deyərdin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 vallah yox hec umumen ondan istifade etmemisem skaypin varsa orada deye bilerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.