Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 ... sürət 16 yaxşıdır... ... 1 var internetdən dvd formatında 1 film götürüb diskə yazmaq istəyirsən.onda orda video_ts papkasını ddannı kimi diskə atsan problem olmayacaq...və yaxud hər hansı dvd diskini açıb nə vaxtsa onun içindəki video_ts papkasını kompüterə atmısansa və onu yenidən kompüterdən diskə yazmaq istəyirsənsə,yenə də video_ts papkasını dannı kimi diskə yaz... ...ola bilsin ki video_ts papkası özü də hər hansı 1 papkanın içinə salınsın...video_ts papkasını ordan çıxarıb diskə atmalısan.video_ts əgər hər hansı papkanın içində diskə atılsa,dvd player-də açmayacaq... ...1 də var ,səndə hər hansı disk var onu başqa diskə yazmaq istəyirsən.onda onu kompüterə atmaq lazım deyil...nero-da kopirovat disk bölməsində kopyalayırsan.kopya qurtardıqdan sonra diskovod açılır...ora təmiz disk qoyursan və avtomatik kopya gedir... ...1 də var hər hansı faylı sən dvd kimi yazmaq istəyirsən...buna aid hazır videodərsliyim var... ...əlində olan video matrealı format faktory proqramında avi formatına çevirib atırsan nero-ya...ora istəsən 1 neçə video da ata bilərsən...sonra ok vurub yazırsan...istəsən yazı ,şəkil və s. əlavə edirsən...sonunda mən dvd-ni yönəltmişəm kompüterə...və sonra kompüterdə açıb yoxlayıram...amma diskovodda disk olsa,menyuda deyişiklik etmek lazım deyil...proqram dvd-ni zaqruska edib özünə yazandan sonra avtomatik diskə vuracaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 mehdi1998, yox e qaqaw bunu avi -ye cevirende hele hisse -hisse 1 hissesi duz 1 saata gedir onda men yaxwisi bunu birbawa neroya kopirovka sonramda bow diski qoyub yazacam ama qardawimsan bidene skorustunu mene deqiq deki bu Dvd-de rahat aca bilsin cunki sen dediyin 16x suret adeten Cd disklerini yazanda istifade olunur ama Dvd-de sehf elemiremse 4x eliyirler bdene bunu deqiqelewdir brat mende artiq yazim bunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 ...men 16x bilirem... ...çox aşağı süret ,misal üçün 4x , çöx vaxt dvd-ye emeliyyat sistemi yazanda seçilir...yeni iso-nu diiske izvleç edende.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 fiko89-video converterde videonu avi formatina cevirmelisen. bilirem vaxt aparir ama yenede gozlemelisen. cunki bele alinan deyil Buyur Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Ay qardaş sən axı niyə vaxt itirirsən?? Dediyim kimi, video ts papqasın at neroya yaz getsin, skorosu nə verdi onuda seç. Əgər diskin hər hansı bir hissəsin azmaq istəmirsənsə o yazmaq istədiyin faylı Xilisoft DVD Ripper Ultimate proqramına at formatı .Avi Divx kodekin seç riplə getsin. Sonrada DVD menyu hazırla disqə fsoo. Yuxarıdada Mehdi qardaşımız video dərslik veriib ona uyğun düzət Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 eledimde verdiyi suretle noldu diski zay eledim qoydum ora kopirovka eledim diski Neroya sonrada bow diski qoydum zapis getmedi xeyli gozledim axirda stop eledim disk zay oldu mehdi1998, men diski kopirovat eliyende bu 16x suret gelmir maksimum.4x birde 2x gelir mende maksimum eledim hirsden diskide zay eledim qoydum ora Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Lap yaxşı olur, qaqaş mən bu üsulla 100dən çox disk yazmışam. Sən özün nəydəsə səhv edirsən yada diskovodunda problem var. başqa bir disk yoxla gör hələ yazmaq olur ya yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 diskovodda hec bir problem yoxdu bununla ne qeder program diskleri kocurmuwem yazmiwam bele Nerodanda az-maz anlayiwim var sehfde deyendeki orda ne sehf ola bilerki men papkani elave eledim vsyoda bidene prosta skorust sohbeti var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 sürət lap 2x də olsa yazılmalıdı, sən nəyisə ya düz etmirsən, ya da CD-ROM xarab olub. Əvvəl yazmısansa bu o demək deyilki indi də işləməlidi. Bəlkə indi xarab olub. Bilməyin tək yolu var, sən həmişə yazdığın, rahat bildiyin bir şeyi diskə yaz yoxla gör, CD-ROM-da prablem var ya yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 mene deqiq suret demirsizde oncun mende bele caw-baw qalmiwam bilmirem nece eliyim men maksimum suretle eledim bellem oncun yazilmiyib? ozumde uje bezdim e lap eh Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 sürət maksimum eləməyin fərqi yoxduye, neçə olur olsun yazmalıdı. 2x də olsa 64x də olsa yazmalıdı. sən CD-ROMU yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Cd ROM iwleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 necə əmin oldun? təzəlikcə yoxxlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 qaqaw qurban sene yalan demiyecemki indi sene yoxlamiwam ki deyiremde iwliyir diskde yazdim oxutdumda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 ...sən video_ts papkasının yerini dəyiş...at d diskinə... gör ora gedir ? ....ora normal gederse, heç 1 o.ibka vermezse,başqa videoderslik hazırlayaram...video_ts papkasını diske d diskinden atarsan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Sayt ehli mene bu nero dan lazimdi nece gunduki yukleyirem amma basqa nero yuklenir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 nero 7 yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Said, sen Mehdi1998 qardawin verdiyi linkden Nero 7 programindan istifade et cox rahat ve ela programdi eyniyle gosterdiyin bu wekildeki kimi Mehdi1998, qardaw dediyin kimi etdim Video_Ts papkasini D diskine atdim sonramda Nero Visionla elave eledim yene hemin problem oldu bawim cixmir e bundan ozumde gic olmuwam uje Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...said , buyur... http://www.boxca.com/a8li70dfjni5/Nero-7.5...no_atb.rar.html ...fiko_89 , uninstal tool ile neronu sil...cclear ile sistemi temizle...proqram files-a bax...orada nero papkası varsa sil...moy dokumen papkasına bax...neroya aie nə varsa sil....perezaqruska ver...sonra yenə də ccllear ilə sistemi təmizlə...neronu yenidən yaz...məlumat ver...mən sənin üçün kiçik 1 video yerləşdirim.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Mehdi1998, qaqa Neroda hec bir problem yoxdu soruw neye gore? Bawqa bir fayl elave edirem diski rahat bir wekilde yazir hemde men bu programi teze yazib komp-ri teze format elemiwem hec 1 ay deyil men bele fikirlewirem burda ne problem varsa faylda problem var onuda bilmirem nece duzeltmek olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...fiko_89 , eger 100% bilirsen ki,problem fayldadır,onda bunun 1 yolu var...videoları başqa proqrama atıb, formatını deyişib sonra yeniden neroda dvd düzeltmek... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 yene avi formatda qaqa ya bawqa bir format? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...format factory proqramına atırsan...avi formatına çevirirsen...neçe video olarsa hamısını bele etmelisen...sonra bunları tezeden birleşdirib neroda dvd hazırlamalısan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 format dactory-da alinmire qaqaw yoxlamiwam faiz yigir yigir 100% olur sonramda donur qalir bilmirem biye qaqa men hele bunun 1 hissesinin avi formata cevirirem hele qurtarmiyib faylin indi 1.35 GB hele qurtarmiyib hisselerde duz 3 hissedi men indi bunlari bele avi-ye cevirsem diske yerlewmez axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.