Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ... bele 1 yol deyim... ....ultra iso proqramına video_ts papkasını atıb iso formatına çevir...sonra diskovoda disk qoy...iso-nun üzərindən 2 dəfə bas və video diskə yazılsın... ...yerleşmeye geldikde, dvd saatla hesablayır,gb-la yox...yeni videonun müddeti 3 ssatdan artıq deyilse ve hecmi texminen 16 gbdan çox deyilse,onu diske vuracaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 onda nece olacag qaqaw disk acacaq Dvd-de? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...bu üsullar standartdır...heç 1 diskə 100% qarantiya vermək olmaz ki.dvd-də açacaq...istəyirsən dükandan al... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 neyi dukandan alim qaqaw? senide bezdirdim ee lap qaqaw bilirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...yəni hər hansı dvd diski (içərisində film və ya klip) dükandan alsan belə, sənin dvd playerində açacağına 100% təminat vermək olmaz... ... bezməyə gəldikdə, roblem yoxdur...işimiz budur...yuxum gələnə qədər suallarına cavab yaza bilərəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Allah komeyin olsun Allah razi olsun!!! Yoxluyuram onda bu Ultra Iso programini gorek nolur cavab yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...halal xoşun... ...video kəsən proqrama gəldikcə , mən bunu əsasən nero-da edirəm...elə formatlar var ki,neronun köhne versiyaları götürmür...mən nero 7 işlətdiyim üçün deyirəm..3 gp ,flv-ni götürmür...(yeni versiya nero bəlkə götürər)... ona görə də 3gp və ya flv formatında olan faylları kəsib calamaq üçün ya formatı avi-yə dəyişib etməlisən...ya da ImTOO Video Converter Ultimate 6 proqramında edə bilərsən...yəni bu proqramda demək olar ki,hamısını edə bilərsən və əlavə effektlər də verə bilərsən... ImTOO Video Converter Ultimate 6 http://www.boxca.com/f3nndrsmnto9/ImToo_Vi....2010_.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 qaqa men Ultra iSO programini yazdim komp-re ama burda nece fayli nece Iso formata cevirirler onu deyerdin hec isitfade elememiwem bundan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Deistva>dobavit fayl bas sonra fail bolmesine daxil ol(yuxarida basdadi)soxrani kak sec Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Cox sagol qaqaw eledim twk mehdi1998, qaqa men papkani cevirdim Iso formata ama papka zip weklinde geldi yani winrar kimi arxiv Winrar formatda onuda acanda icinde xeyli fayllar gelir bu bele olmalidi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...buyur..UltraISO proqramında video_ts-ni iso formatına çevrilmə və sonra diskə yazmaq üsulu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mehdi1998, qaqa Isoya day ehtiyac olmadi getdim bidene RW disk aldim yoxladim sen deyenlerin hamisini ele salamati videonu yazdim komp-re sonramda Nero ile sozdat Dvd dannimi ora elave eledim papkani video rahat acdi Dvd-de day bunda suret zad istemedi ama diski birbawa Nero ile kopirovat eliyende istiyirdi bu ele en yaxwisi oldu twk brat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...fiko_89 ,halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ImTOO Video Converter Ultimate- qaqa bu program haqda senle biraz sohbet etmek istiyirem videolar varsa linki qoy day eziyetden kecib brat birde ozuvun wexsi dersliklerden ibaret ne videolarin youtube-da hamisinin linkini vererdin mene oyrenmek helede gec deyil esas oduki marag olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Super Sitatlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ... ImTOO Video Converter Ultimate haqqında bilmək istəyirsənsə,artıq bu bölmənin mövzusundan kənara çıxırsan...dərsliklər bölməsində yeni mövzu açarsan...sabah videodərslik hazırlayaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Ok qaqam bes senin video dersliklerin nece onlari mene hediyye eliye bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...hansı videodərsliklər ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ummuiyyetle komp-re aid olan ozuvun hazirladigi video derslikler... bax ele indice men bir videoya sesli mahni elave etmek isityirem Format Factory programiyla ancaq alinmir ama evveller alinirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...fiko_89 , problem yoxdur...amma 1 az vaxt aparan işdir...sabah bütün linkləri verərəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Cox sagol qaqam Allah senden razi olsun!! Sabah men iwde olacam qaqam ola bilsin gele bilmedim sayta sen imkan varsa o linklerin hamsiini wexside mene yollluyarsan mende geldiyimde goturerem bide ImTOO programinin dersliyide imkan varsa yadindan cixmasin indiden herweycun twk. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 18 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2012 nero 12 de videonu diske nece yazim.menu ile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.